|

Dragan Mektić jutros u Zagrebu operisao oko

Dragan Mektić jutros u Zagrebu operisao oko
84
Klix.ba
21.3.2019. u 11:44
113
komentara
84

dijeljenja
Dragan Mektić jutros u Zagrebu operisao oko Foto: hr.n1info.com
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić jutros je boravio u Zagrebu, a u glavni grad susjedne zemlje stigao je na operaciju oka. O aferi "Selefije" nije želio govoriti, ali je prokomentarisao nedavno objavljenu fotografiju na kojoj se nalazi zajedno s novinarom Žurnala i direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem.
Mektić je za hrvatsku televiziju N1 rekao da je u Zagreb stigao na operaciju oka u jednu privatnu polikliniku. Za pitanja nije bio pretjerano raspoložen, rekao je kako ima "hiruršku intervenciju na oku".

"Ne bih sada o tome", odgovorio je na pitanja o svojim izjavama koje su uzburkale odnose dviju država posljednjih dana.

Na pitanje novinara o fotografiji koju je objavio RTRS, a na kojoj se nalaze on, šef Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao priču, Mektić je odgovorio: "Ja se sa šefom OSA-e sastajem jednom ili dva puta sedmično".

Istakao je da nije čudno što je fotografija objavljena i što se na njoj nalazi i novinar koji je objavio priču o naoružavanju selefija u režiji hrvatskih obavještajaca.

"Nije čudno, što će biti čudno. Ne znam što bi bilo čudno. Poznajem ga 20 godina. Kritikovao je i mene", rekao je Mektić na pitanje o novinaru.

Videosnimak odgovora ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića na pitanja hrvatske televizije N1 pogledajte ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (113)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...