|

Dragan Čović podržao sam sebe u priči oko Aluminija

Dragan Čović podržao sam sebe u priči oko Aluminija
317
R. D.
12.7.2019. u 00:19
176
komentara
317

dijeljenja
Dragan Čović podržao sam sebe u priči oko Aluminija Foto: R. D./Klix.ba
HDZ BiH na društvenim mrežama iskazao podršku svom predsjedniku Draganu Čoviću u rješavanju problema Aluminija d.d. Mostar
U postu naslovljenom sa "potpora predsjedniku Hrvatskog naroda dr. Draganu Čoviću" HDZ izražava podršku svom predsjedniku.

Potpora predsjedniku Hrvatskog naroda dr. Draganu Čoviću, Svjesni izrazito teške situacije u kojoj se nalaze...

Posted by HDZ Bosne i Hercegovine on Thursday, July 11, 2019

"Svjesni izrazito teške situacije u kojoj se nalaze radnici Aluminija, a kako je u ovom trenutku ispravan put dijaloga i traženje rješenja za spas ovog preduzeća koji je jedan od najvećih izvoznika iz Bosni i Hercegovini, izražavamo punu podršku predsjedniku dr. Draganu Čoviću, u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima da u pregovorima sa svim akterima vezanim za Aluminij uspije naći kvalitetno rješenje kako bi još jednom kao i već nekoliko puta do sada pomogao u održavanju proizvodnje i nastavku rada ovog giganta koji je iznimno važan za cijelu Bosnu i Hercegovinu, prostor HNK i Grada Mostara kao i niza preduzeća koja su sarađivala s Aluminijem", stoji u postu.Podsjećamo, nakon gašenja Aluminija d.d Mostar radnici ove mostarske kompanije za najodgovornijeg drže upravo Dragana Čovića što su na vrlo direktan način manifestirali danas dva puta.
Prijavi grešku


Komentari (176)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...