Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno je majki koje su zbog ubijene djece svoje od strane agresorske vojske manjeg entiteta uzdahnuke riječima:”Da Bog da se o svome jadu zabavili!”. Stici ce njih kletva. I na ovom i na buducem svijetu!!!!
kad je crkva krila ratka mladica bila je otvorena 24/7 a za ovce je zatvorena od 18:00
Spinovanje iz vana, od strane raznih agencija inostranih, kojima ne odgovora rezim RS-e koji je naklonjen Rusiji bez trunke skrivanja, sto zapadu i SAD-u nikako ne odgovara, da imaju nekoga u centru Evrope takvog proruskog igraca, ucinice sve da ih skinu sa vlasti, ovo je davno preslo mjere trazenja pravde, od pocetka niko ne proziva tuzilastvo za slab rad, vec predsednika , ministra policije i slicne..znaci tu je odma cilj bio da se vrsi na njih pritisak..a tuzilastvo je tu prvo odgovorno
Opet sranje kod turskih sluzincadi,Karavlaha.....ccccccccc!!
udri govna
jadni bošnjo udario po rs isto kao da u fbih teče med i mlijeko ,alo dođite sebi i okrenite se sebi ,osvrnite se oko sebe ...morate biti realni ...na vašu žalost, rs je trajna i možete kmečat do sutra ,zazivat amere,engleze i ostale koji vas vole "pravo", u pomoć,al džaba jbg ne da vam se, uništiti narod ne može niko,tako da vam ostaje -srk škije i kahva i ajmo srat po klixu.aferim!
a,čiju sliku treba da drze,tvoju,imbecilu...
istina...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ako si ko Nikoletina Bursac onda...
Zbog ovih go vana sto se izvinjavaju muslimanima za rat i vire iz njihovih pakasu su razlog sto glasam za DODIKA i sto cu uvjek glasat za njega!! Nek je lopov sto puta bas me briga bar ne da muslimanima i izrodima da nam uzmu SRPSKU Republiku !!! bolje bijedan i siromasan al dosta je vise pasaluka j e bemu majku! pun je K nama vise i aga i begova ,,vama vase nama nase ZIVJELA SRPSKA REPUBLIKA I SRPSKI NAROD SA OBJE STRANE DRINE
idi keru nek ti plate muslimani pivu i potapsu po ramenu sto ces pljunut na djenerala bravo kretenu svaka cast
@The_Beg Dok je Srba bice i REPUBLIKE SRPSKE ! ! Dzaba kmeca dzaba sadaka bjelosvjetska dzaba patetika dzaba kur ciona REPUBLIKA NASA SRPSKA NIKAD NECE BITI TURSKA !! DUVAJ MI GA BEŽE !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ima svoje
Apsolutno nevazno sta mislim o SNSD-u i Dodiku( daleko je od dobrog) ali malo ga i kake ovi novinari...zadnjih 5-6 godina su pisali o Dodiku sta god im je palo na pamet i nisu imali problema od vlasti. Da su toliko mocni bilo bi im prikaceno nesto odavno. Sem verbalnih odgovora na njihova pisanja a nije da se i dobar dio njih , Bursac mozda i ne, ne sluzi gorim metodama blacenja. Na kraju njegovu “moc” su i proziveli pisuci sta je jeo, kakio i ostalo.
Birali ste dodu eto vam ga
Vidi ovog "buntovnika bez razloga", nakačio se na sisu NGO-a i mlati praznu slamu a nije lopate u ruke uzeo.
Dobri covjece, Ono sto je ostalo u Bosni su kukavice. Sve hrabrije i naprednije je vec iselilo. Ovo jeste Prokleta Avlija u kojoj se sve ponavlja. Ono kad nepodrzis pravdu pa se vrati tebi. Za ove koji i dalje mrze: Jednom sam cuo da nije tesko umrijeti ali da je tesko stati pred boga