|

"Dosta!": Svi smo ovdje jednako ugroženi, bez obzira na naciju

"Dosta!": Svi smo ovdje jednako ugroženi, bez obzira na naciju
0
F
FENA
2.9.2006. u 14:59
0
komentara
0

dijeljenja
"Dosta!": Svi smo ovdje jednako ugroženi, bez obzira na naciju
Dijeljenjem hrane, letaka i izvođenjem performansa kojim je na simboličan način pokazana nedovoljna briga političara za narod u subotu je u Sarajevu nastavljena akcija protiv mržnje, nasilja i laži koju je organizirao pokret "Dosta!"
Aktivisti ovoga pokreta upozoravaju da određene stranke u svojim promotivnim i predizbornim kampanjam koriste nacionalističko-fašističku retoriku te apeliraju na građane da osujete takve pokušaje pribavljanja glasova na nacionalnoj osnovi.

"Građani moraju shvatiti da samo oni mogu donijeti promjene, poboljšati situaciju u ovoj zemlji", izjavio je za Fenu aktivist pokreta "Dosta!" Darko Brkan.

Prema njegovim riječima, osjetno uplitanje nacionalnih pitanja u predizborne kampanje je u drugi plan stavilo program stranaka i njihove planove za stvaranje bolje budućnosti.

"Argumenti i činjenice s kojima smo svi upoznati dovoljno govore zašto nas zaluđuju nacijom, nacionalnim i nacionalističkim. Svi smo zajedno ovdje ugroženi, bez obzira na naciju", poručili su aktivisti pokreta "Dosta!".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.