Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi niste u stanju naslov napisati kako treba
Sda nikad nije bila jadnija a ostale stranke bezveznije!
mislim da će Željko da ubjedljivo popbjedi protiv kandidata iz ljevičarsko građanskog bloka Denisa, džaba i 11 stranaka kad narod Željka kao osobu poštuje i voli,pa 2/3 glasača tih 11 stranaka bira Ljiljana
Donosi, donosi...
Sigurno Uz Gospodina Željka Komšića I Sigurno Uz Demokratsku Frontu I Odlučno U Promjene ! ! !
Vi fakat mislite da se narod pita ? Samo mislite
Samo što više STRANAKA to na nam je spas :/
Glasam samo za Bakira zato sto je posten i vazda ispuni obecanja. Sarkazam :)
Pravda za el baketa koji živi u podstanarima, nema auto i 8000 nekako razvuče mjesec dana
Narod mutavi i dalje misli da učestvuje u izborima, 🤣
Pobjedu donosi onaj ko broji glasove....
Ovde više nije bitno ko je pobjednik. Jer taj isti se zna na sve tri strane. Ovde haman svi kolektivno živimo u lažima i želimo to s obzirom kako se glasa svakih izbora. Jedna obična jadnost kojoj nema kraja bar narednih 100 godina. A vjerovatno i više.
❤Da svane dan!❤ ❤️SDP❤️ ❤🧡TROJKA💙🤎
Skidajte baketa sa vlasti kako znate
Kako ce brate Benjamina Karic biti kandidat za Skupstinu KS ako je sada geadonacelnica. Kakooo yeb o majku to kod nas moze? Pa daj otkaz jaranice pa se kandiduj, yeb o vas ovaj Izborni zakon. Dobije mandat jer su popularni trenutno, iskoriste funkciju kao promociju i onda preda mandat nekom debilu iz stranke. Fuj!
Druze, pa pola ovih sto su kandidati i na plakatima sa glavesinama svojim, ce ako osvoje mandat ,taj isti mandat prepustiti nekome drugom iz stranke ko nije mogao osvojiti dovoljan broj glasova. A oni ce zasjesti na neke ministarske i slicne pozicije 😂
ovdje nije upitanu SDA ..ona iam svoje glasacko tjelo..ovdje se pokusava pomoci HDZui Covicu koa sto se to cinilio u Mostarau..
mislim da definitivno i ovi penzici sto su za komsica nece ni izaci ovaj put
Ma treba sve politicare skinut sa pozicja i dati mladima da vode o okrenu ovu drzavu od korupcije i vjerskih sukoba.