BiH
320

Donirano 2.500 litara TO sokova djeci iz SOS Dječjih sela u Sarajevu i Gračanici

Klix.ba
Predstavnici tvrtke Stanić Beverages, vlasnika portfelja brandova voćnih sokova i napitaka Juicy i TO, danas su u SOS Dječjem selu Sarajevo uručili donaciju od ukupno 2.500 litara To sokova namijenjenu djeci bez roditeljske skrbi iz Dječjih sela Sarajevo i Gračanica.

To sokova namijenjenu djeci bez roditeljske skrbi iz Dječjih sela Sarajevo i Gračanica. Donirana količina različitih vrsta To sokova zadovoljava mjesečne potrebe ukupno 278 mališana iz ta dva sela, kao i potrebe 3 SOS Dječija vrtića u Sarajevu, Mostaru i Goraždu, a donacija je realizirana u sklopu kampanje "Novi domaći sok" koju je tvrtka Stanić Beverages pokrenula nakon lansiranja TO sokova na bh. tržištu.

"Od pokretanja proizvodnje TO sokova u našoj novoj tvornici u Kreševu, Stanić Beverages nastoji djelovati kao društveno odgovorna tvrtka usmjerena prema brizi za potrebe raznih društvenih skupina u BiH. SOS Dječje selo prepoznali smo kao jednu od najvažnijih organizacija u BiH koja brine o djeci bez roditeljske skrbi te iznimno cijenimo trud svih SOS majki i ostalih zaposlenika koji svakodnevno ulažu velike napore kako bi djeca imala što sretnije i bezbrižnije djetinjstvo. Kao društveno odgovorna tvrtka koja brine za različite društvene skupine, a posebno one najranjivije što djeca bez roditeljske skrbi uistinu i jesu, odlučili smo donirati razne vrste TO sokova SOS Dječijim selima u Sarajevu i Gračanici i SOS Vrtićima u Sarajevu, Mostaru i Goraždu, kako bismo mališanima koji tamo žive i borave, barem malo uljepšali svakodnevnicu. Nakon ove donacije planiramo različite aktivnosti i donacije i za druge institucije i organizacije u BiH, pogotovo one usmjerene prema brizi o djeci i njihovom obrazovanju", izjavio je Boris Marijanović, direktor tvrtke Stanić Beverages u Bosni i Hercegovini.

Nakon lansiranja TO linije sokova na bh tržištu u srpnju, proizvodnja u kreševskoj tvornici neprekidno raste i do sad je proizvedeno više od dva milijuna litara TO sokova, a tvrtka Stanić Beverages priprema i izvoz na druga tržišta, posebno zemalja CEFTA-e i Bliskog istoka što će rezultirati dodatnim povećanje proizvodnje u narednim mjesecima.