{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dom naroda Parlamenta FBiH raspravlja o reviziji privatizacije

F
FENA
29.3.2012. u 14:35
0
1
Dom naroda Parlamenta FBiH raspravlja o reviziji privatizacije
0
Dom naroda Parlamenta FBiH raspravlja o reviziji privatizacije
U Sarajevu je počela sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH usvajanjem dnevnog reda s kojeg su prethodno skinute tačke koje se odnose na Prijedlog zakona o privatnim detektivima u Federaciji BiH i prijedlog amandmana na Ustav Federacije BiH.
Dom naroda Parlamenta FBiH danas će se izjašnjavati o Prijedlogu zakona o reviziji privatizacije državnog kapitala u privrednim društvima i bankama, s obzirom na to da inicijativa delegata Adnana Jupića da se s dnevnog reda sjednice povuče ova tačka nije dobila dovoljan broj glasova.

Na današnjoj sjednici će se razmatrati, između ostalog, prijedlog strategije za prevenciju, tretman i kontrolu malignih neoplazmi u Federaciji BiH, te za razvoj namjenske industrije Federacije BiH, kao i operativni program rada Vlade Federacije BiH za 2012. godinu.

Također, na dnevnom redu je i izjašnjavanje o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, i nacrti zakona o volontiranju i o turističkim zajednicama i promicanju turizma u Federaciji BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: