Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar je moguće da je Federacija nasjela na trik RS. Kako? Pa treba pitati šta je sa energetskom strategijom po kojoj bi EU izdvojila značajna sredstva za energetski razvoju u BiH, uključujući i Blok 7. Ovako je ispalo upravo kako RS-u odgovara priblkižavanje BiH Kini a udaljavanje od euroatlanskih integracija.
Znavi ljudi koji su na HE Vranduk nanijeli stet oko 30 miliona KM za koje niko ne odgovara, Vjetropark Podvelezje, 0 mm autoputa .... ta ekipa sa takvim elanom i rukovodstvom koja nije nista napravila sada ce da pravi Termoblok 7 ??? Alisa u zemlji cudesa, ovo je samo da se uzmu pare na istraznim radovima , elaboratima, idejnim rjesenjima....u biti nece se nikada napraviti ali ce narod FBiH snositi stetu kao u za HE VRANDUK!
NEKA USVOJE... ALI KADA BUDU ŠTETE NA TERET DRŽAVE NEKA SVI ONI KOJ SU GLASALI ODGOVARAJU KRIVIČNO ZA TO!! DOSTA JE NJIHOVE AMNESTIJE ZA MILIONSKE LOPOVLUKE !!!!
@nekonstitutivna jarane gdje ti zivis ?
Aaaaa bio Hahn i vrtio se na tornju.. i po SA tamo gdje moze da to blokira..... Glasati Za gradnju i vozdra ..
nadam se da ce neko pisati i o rezervnom sastavu policije manjeg entiteta sto mediji prenose ... naoruzavanju policije, vlastita vojska ... Nemoj samo da se onaj Nilski konj inzko zabrine ... a nije prvoaprilska sala..
Studija ISPLATIVOSTI ??? Studija uticaja na OKOLIŠ ??? Zašto EU govori o enormnom zagađenju, a naši političiari to SKRIVAJU ??? Zašto se AUTOCESTA gradi 20 godina ??? Gdje je tu EKONOMSKA OPRAVDANOST ??? Zašto se HE VRANDUK počinjala graditi ČETIRI PUTA ???
ove uhljebe sve treba rastjerati
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.