Incident u bolnici
1k

Doktorica pacijentu u Doboju poručila da će ga "bubnuti u ja**": Narod zna ko sam ja

E. M.
Videosnimak u kojem doktorica u Doboju Sanja Govedarica prijeti pacijentu da će ga udariti u međunožje izazvao je dosta reakcija javnosti. U razgovoru za Klix.ba Govedarica je kazala da narod najbolje zna ko je ona.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu prijeti pacijentu da će ga "bubnuti nogom u ja**", dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.

Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitatelji su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici, kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na Odjelu neuropsihijatrije.

Redakcija portala Klix.ba telefonski je kontaktirala dr. Govedaricu, koja nije detaljno željela komentarisati događaj rekavši da nije bitno šta narod priča.

"Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, 'nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici', e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna", kazala nam je Govedarica raspoloženo.