Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premijeru Suljkanoviću "opeta" si popušio!!Protiv inteligencije si nemoćan i ti i ona pisuja Elzina hahahahahahahahahahah
Tako se to radi. Skolovani ljudi pokazase ovim neskolovanim ministrima ko je vazniji u zivotu. Bravo za doktore.
Suljkanovicu, ima li kolapsa!!! Hajde sad jos malo palamudaj pravnom terminologijom.
Sto je slatka ova sto kuca poruku
uzivo je akrep!!pogledaj malo bolje!
EH SAD JE VRIJEME DA SE PROFESORI IZBORE ZA VECE plate...ali nee..nece jer je 50 posto njih stranacki zaposleno..... samo da znate najmnja plata u Njemackoj je 1300 eura.... TO VAM TREBA BITI CILJ.
Eee doktori da mi je Vaša diploma, gdje bi bio. Samo dajete tim seljacima (političarima) čast što se uopšte nalaze u Vašem okruženju. Da im nije stranaka i dalje bi ovce čuvali, cijepali drva, bavili se poljoprivredom itd.....Moji ljekari na šta su Vas spustili.
BiH, njen sistem sa javnim sektorom i nivoima vlasti, čiji temelj i izvor čine političari i vjerske zajednice su kvarni, bolesni, bespravni, sebični, zli, bezdušni kriminalni itd.,itd., a opet zahvaljujući uspavanom, gluvom i slijepom narodu. Valjda će nekad biti bolje, nadat ćemo se zori poslije beskonačne noći i svjetlosti kraja beskonačnog tunela.
motkom protiv doktora ! preče im pare od pacijenata koje su ostavili da pocrkaju kao životinje i prema njima i postupaju kao prema životinjama
EH SAD JE VRIJEME DA SE PROFESORI IZBORE ZA VECE plate...ali nee..nece jer je 50 posto njih stranacki zaposleno..... samo da znate najmnja plata u Njemackoj je 1300 eura.... TO VAM TREBA BITI CILJ.
@JamesuDin6 Svako radi za novac. Ako ti zelis da te lijece volonteri , onda trazis ljekarsku pomoc na pogresnom mjestu. Ustanove su pacijente ostavili da pocrkaju tj domovi zdravlja, a domovima zdravlja upravljaju kantoni tj vlast. Doktor je samo uposlenik doma zdravlja i radi za placu. Ako nije zadovoljan moze strajkovati ili dati otkaz. Dom zdravlja ako te ne moze lijeciti zbog nedostatka kadra... cija je to greska?? Sigurno ne doktora.
Zubari i kiropraktičari nisu Doktori!
@imyetti stomatolog je doktor, a tvoj zubar vjerovatno nije. Kiropraktičar nije doktor.
Kad trebam zub da izvadim jednostavno odem kod mjesnog kovača.
Zar nisu neki dan dali otkaze?
Cekaj cekaj, narod ne moze dobiti posao a ovi mogu dati otkaz pa povuci?! Znam tri doktora koja nisu podobna politicki da rade u drzavnim bolnicama. Doslo vrijeme d.rkati po sirotinji !
@Burbon Upoznat si sa situacijom ko Mara sa krivim ku rcem.