Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu na deponiji smeca uz samu ogradu napravili kuce i sad im smrdi .NIKO NEMA NI GRADEVINSKE NI URBANISTICKE DOZVOLE .NEKAD JE PO CIJELO LJETO GORILA DEPONIJA CITAVO SARAJEVO SE GUSILO U DIMU. KAKO JE ALBA PREUZELA DEPONIJU NIKAD SE DEPONIJA SMECA NIJE ZAPALILA.
Seru ovi iz udruzenja, ako fino stoji "odvoz smeca radi javnog interesa" koji vrag se bune, rijesit ce se, nece preko noci sigurno i nece se iako nadju novu lokaciju to uraditi kako vi besposlicari trazite!
komad ili set ?
Riješiš šta se riješit da, ha ja. Nek su ih kupili
Samo u bosni policija stiti ilegalne aktivnosti. A o neradu tuzilastva ne treba ni pisati, mi to nemamo, samo na papiru to postoji..
Ove ugrozene ljude ce prodat' Edita Djapo skutorima 8 januara...uvlaci se Tasmanijski Djavo iz Gusinja Covicu... Jedino protestom ispred sjedista SBB-a u Mostaru mogu nesto postic'
@doji Fulio si poentu, nije ovo izdvojeni problem, ovo je sistemski problem i kao takav se mora rijesiti. Prozovajuci jedno osobu ili jednu stranku mozda se rijesi trenutni problem ali je neminovno da se hiljade ovakvih problema pojaviti u buducnosti. Zato je vazno mijenjati uzroke problema, a ne posljedice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Potezi gradskih vlasti se ne komentarišu