Humanitarna akcija
0

Dođite na Dance for Life u Haciendu i pomozite oboljelima

Sarajevo-x.com
Nakon dugogodišnjeg organizovanja humanitarne večeri Noć dobrih ljudi, menadžment kluba i restorana Hacienda nastavlja sa humanitarnim aktivnostima kroz realizaciju novog eventa "Dance for Life" koji će biti realizovan uz pomoć UG Housemahala i Udruženja altruista Dobro.
“Dance for Life” predstavlja niz humanitarnih evenata, zamišljenih kao klupska noć odnosno, niz klupskih noći kroz koje će se promovisati i predstaviti moderni globalnih klupski trendovi i kulture, te domaći i strani umjetnici.

Navedeni event održavat će se u klubu i restoranu Hacienda, a pored istaknute promocije kao i dobre zabave, cilj ovog eventa je skupljanje novčanih sredstava koja će biti donirana u humanitarne svrhe.

Na prvom eventu, koji će se održati u četvrtak 3. juna, nastupit će miljenik sarajevske publike rnb DJ Riven ( R'n'B Confusion), te house DJ-evi DJ Pest i DJ Lik Jay.

Posjetioci ovog eventa moći će ubacivati svoje dobrovoljne priloge u "Kasicu Dobricu" i na taj način dati svoj doprinos Dobro fondu, akciji Udruženja altruista Dobro, koja ima za cilj da obezbjedi novčana sredstva neophodna za pomoć pri liječenju oboljelih lica, koji Udruženje altruista Dobro ima evidentirane kao svoje korisnike.