Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj smrdima pisnut, Dodo moze samo u Laktasima da komanduje
Došao i šta sad...nece i svoju policiju ubacivati u predsjedništvo. Pogotovo naoružanu.
Srbi...morate da poštujete zakone BiH...tako vam je.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ovakve informacije, stvari oko zastave, oružja i sitnih nezakonitih provokacija Dodika uopšte ne treba da dođu do građana. Mediji nekada treba i da ignorišu ili zataškaju ovakve stvari. Tačno mediji forsiraju svakodnevno ovakve stvari kako bi proizveli tenzije, netrpeljivost, reakcije, ogorčenja ili provokacije. Mediji trebaju dobro da se zapitaju i vode računa o selekciji informacija koje će plasirati, jer u ovom trenutku oni su kreatori svih s.r.a.nj.a!!!
@saim_adka mediji su zlo trebalo bi poseban zakon i kazne posvetiti medijima. Za šaku klikova u stanju su prouzrokovati i rat
Covjek otkako je dosao u Predsjednistvo provocira ne bi li uspio u namjerama da je rad Predsjednistva nemoguc. Sljedece ce vjerovatno traziti da dovede i pravoslavnog popa u Predsjednistvo u suprotnom izjavice da je ugrozen.
običan čovjek ukrade drvo ode u zatvor.a gledaj ove bande.kaže nije došao u Sarajevo radi plaće.pa ljudi moji sad unosi oružje i dovlači cijelu bandu za sobom.omladina neće smjeti izaći vani.Jedan Dodik uništi slobodu i ljepotu u Bosni.I Čović sa njim u dogovoru.Upropastit što se može više.I.? šta se čeka?
Pa sada mu treba kazati kako policija manjeg Bih entiteta nema nadleznosti u FBiH, kao sto on nije dozvolio Federalnom MUP da bude pojacanje granicnoj policiji
gorili u paklu dabogda jel vas icega strah
Pa naravno da se ne može dozvoliti da genocidaši u sred Šehera hodaju naoružani i spremni za državni udar...
to treba odmah,ali odma spremiti i držati tu bandu pod kontrolom. oružje nije za bolesne ljude.iz banjaluke prenose sve u sarajevo.pa će počet ubijati omladinu.treba to stiskati za vrat svaki dan.pretresat kad ulaze u zgradu vlade.
Svako ima pravo na obezbjedjenje pa tako i Mile. Pitam se koji ce haso da pretrese tjelohranitelja. 😂😂 bas ste vi muslimani umisljeni a ne _ebe van niko 😂😂🐖🐖🐖🐖🐖🐖
ima li iko u ovoj državi i svijetu da konjini stane u kraj i strpa u zatvor majku mu bezobraznu
Neki podzakonski akt svakako ne može biti iznad suštine - bezbednosti člana Predsedništva. Naravno da će Dodikovo obezbeđenje biti naoružano u zgradi Predsedništva, pogotovo što je ta zgrada u sarajevskoj SDA faveli, a nepismena SDA talibanska sirotinja ume da je zapali s vremena na vreme... SDA Fekalistanci ne smeju ni da iznesu zastavu ispred Dodikovog kabineta, a ne da mu razoružavaju obezbeđenje, budimo realni.
Dodik, koji ne krije da ne priznaje BiH kao drzavu, ce u svom mandatu samo da provocira i kuka u neravnopravnosti Srba i kako se Dayton (njegovo tumacenje, jer su svi ostali glupi) ne postuje. Neko prima platu od drzave koju svim silama zeli da unisti. Izivljavanje. Cisti SADIZAM.
Tek po dolasku u Sarajevo, Dodik je vidio koliko je jaka i uredjena drzava BiH. Zakoni djikana ne vaze
i Lukac i Dodik mogu da se najedu govana stoka nepismena retardirana
..... ma kome je on interesantan ?!?
nece al u qurcu...:):)..pa vi niste normalni,..sta ste uspjeli Dodiku ikada sprijeciti
čim tebi treba obezbjeđenje znači prpa kriv si za nešto
pa šta je bilo đe zapelo