Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko ili reaguj ili mrš iz Bosne i Hercegovine više...
@BHsin Zasto Incko? Samo pojacati rezervni sastav ionako po dejtonu Bosnjaci imaju duplo policije pa eto sada sa 11 hiljada nek povecaju na 15 pa ako treba na 20 i tako dalje to je jedina sigurnost i garancija sve ostalo suplja prica.Nego mile je u pravu cak i na sjeveru Drina nije granica i Bosna je i sa one strane Drine i kod Semberije,evo https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/granica-bih-i-srbije-vise-nije-ista-neukortiva-drina-donela-nove-administrativne/7vmr4zz
jedino sirota poturad neće sama sebi da prizna da PiH više ne postoji. uskoro razlaz. svako sebi. tri naroda = tri države.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako su govorili i Babić i Martić pa završì narod na traktorima i konjskim kolima hahaha
HAJTE NA 1H 32MIN PA SLUSAJTE STA KAZE DODO O BOSNJACIMA KAO NARODU HAHAHAHA PLACEM
Putuj u Srbiju ako je toliko volis, smore!
Ja nemam problem s njim. Covjek iznosi ono sto zeli jasno i glasno... Gdje su elite koje ce jasno i glasno pokazati njemu i pstalima gdje im je mjesto to je ono sto mene boli...
Milorade makar nije zabranjeno sanjati u nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini ti samo sanjajjjj
Milorade makar u o
Sjedi baja, dobio si keca iz geografije...
Đikane možeš ti palamuditi do sutra ali Drina je granica...ako želite avanturu podmažite traktore
Srba u BiH ima manje od 600 hiljada prosjećne starosti od 43 godine.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.
Ma ko više yebe ovog majmuna i ono što govori. Nek samo nešto pokuša, pa nismo mi više goloruki narod koji kleči i čeka na klanje.
Dodik i Hule ovo samo mogu !
Ovaj Rumun Dodik treba da zna da kad BiH udje u NATO za godinu dvije on odlazi sa politićke scene.
Bolesni, dok narod umire svaki dan u svim dijelovima RS i FRBIH vi se borite za neko ujednijenje i pričate o granicama. Neće tebe niko, neće nas niko, a zašto bi!? Neće RS niko na grbaći, da nema FRBIH i onoga što dobijamo iz prihoda od PDV, pa RS bi nestao zbog gladi. Samo poruka za one koji misle da nas Srbija primila, ne bi i neće nikad jer neće niko teret i novih milion ljudi koji traze posao!
U normalnoj državi gdje njen aktualni Predsjednik govori i provodi aktivnosti PROTIV VLASTITE DRŽAVE, bio bi: odmah SMJENJEN, proglašen IZDAJICOM, KAZNENO progonjen.....Ali BiH je zemlja APSURDA, DEJTONA i zemlja Alijie I. državne(zvanično dva entiteta, a nezvanično tri) i privatne ostavštine( sina, snahe i sve bliže i dalje rodbine, tajnih službi, tajnih računa... ) U takvoj državi samo je dobro ustrojenoj MAFIJAŠKO političkoj ELITI.
Ma konobar Mile moze do sutra mazati oci srbima i u srbiji i u BiH, ali sve ostaje samo na njegovoj retorici. Cega se pametan stidi, time se budala ponosi!
Sve ostaje na prijetećoj i agresivnoj retorici i nema konkretnih rezultata i ništa ozbiljno nije ponudio da bi ubijedio javnost da je realna ta njegova vjera u uspjeh tog poduhvata.Nigdje na svijetu nema nezavisnosti bez respektabilne oružane sile.Tih materijalnih resursa a ni ljudskih potencijala da se uspješno izvede taj poduhvat stvaranja te njegove zamišljene države jednostavno- nema ni u tragovima.