Neskromni lider
72

Dodik u Istočnom Sarajevu: Gotovo da nema objekta u čijoj izgradnji nije učestvovao SNSD

SRNA/Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Istočnom Sarajevu da je sve što je urađeno u ovom gradu dio politike SNSD-a.

"Imamo šta ovdje da pokažemo. Gotovo da nema nijednog objekta koji je izgrađen, a da u tome nije učestvovao SNSD – od gradske kuće, preko vrtića, muzeja, puteva, pozorišta, trga, dvorane, pa do bolnice", izjavio je Dodik novinarima pred početak sjednice Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo kojoj je prisustvovao.

On je ponovio da političari vrijede onoliko koliko mogu da pokažu šta su ostavili iza sebe, dodajući da SNSD u Istočnom Sarajevu ostavlja riješena značajna pitanja.

"Približavamo se onome što moramo da činimo još više, a to je da obezbijedimo što je više moguće realno održivih i dobro plaćenih radnih mjesta. Uvjeren sam da će naša politika naći odgovor i na to pitanje i da ćemo moći, djelujući ovdje, da obezbijedimo stabilnost, mir, razvoj i prosperitet grada Istočno Sarajevo", istakao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo Ljubiša Ćosić rekao je da je Dodik željom da prisustvuje sastanku iskazao opredijeljenost SNSD-a da još više gradi i razvija Istočno Sarajevo kako u pogledu zakonskih rješenja koja tretiraju ovaj grad tako i u pogledu svega što je do sada urađeno, a odnosi se na veliki broj infrastrukturnih projekata, realizovanih na ovom području.