{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dodik: SNSD-u osam ministarstava u entitetskoj vladi i premijer RS-a

S
SRNA
16.12.2018. u 17:24
8
95
Dodik: SNSD-u osam ministarstava u entitetskoj vladi i premijer RS-a
8
Dodik: SNSD-u osam ministarstava u entitetskoj vladi i premijer RS-a
Foto: H. M./Klix.ba
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će SNSD u novoj Vladi RS imati osam ministara i predsjednika, dok će ostali resori biti podijeljeni na DNS, novoformiranu stranku Nedeljka Čubrilovića i Socijalističku partiju, a po jedno ministarstvo dobit će Ujedinjena Srpska i NDP.
Dodik je istakao da će u novoj Vladi RS na mjestu ministra unutrašnjih poslova ostati Dragan Lukač, Anton Kasipović na mjestu ministra pravde, Zlatan Klokić na mjestu ministra za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, a Srebrenka Golić na mjestu ministra građevinarstva.

On je naveo da bi novi ministar finansija trebalo da bude Zora Vidović, poljoprivrede Boris Pašalić, zdravlja Alen Šeranić, dok će Srđan Rajčević biti na čelu novoformiranog ministarstva koje će se baviti informacionim tehnologijama.

"Želimo nastaviti sa izgradnjom puteva, te bi do polovine naredne godine trebalo da dogovorimo sa partnerima izgradnju autoputa od Doboja do Modriče, Brčkog, Bijeljine i sve do Drine", rekao je Dodik poslije sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a, koja je danas održana u Banjoj Luci.

On je dodao da je na sjednici Izvršnog komiteta bilo riječi i o izborima koji će biti održani u lokalnim zajednicama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: