Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece da suraduje u smislu: dotik i covic:ajmo razj*at Bosnu Bakir:hocete al u qurcu
@mesaselimovic ako ce je iko razjebati to će upravo biti SDA
@mesaselimovic boli ambasadora kittta kao sto ga je bolilq kad su vas bombardovali
predaleko si otišo milorade (posebno sa četnikovanjem, a to ne mere) tako il ćeš morat produžiti ili ćeš se dobrano morat curiknut, bolje bi bilo da produžiš al radi kako hoćeš
Nije ti Bakir kriv - Željko jeste, a tek će da bude! Milorade kao te, samo - ovaj Rus gleda, ko krava mrtvo tele! Odpiso te. Ti si njemu samo rikao koje glavni baja u BiH - većinski narod - G R A Đ A N I BOSNE!
Ako još uvijek ima neko a da ne zna ko je Milorad Dodik neka na YouTubeu ukuca IZJAVA MILORADA DODIKA O RADOVANU KARADŽICU i sve će mu se samo reći.
To on govori ispred tzv. RS cim nema drzavnih zastava. A koja je to njegova funkcija u tzv. RS, on tamo nema nikakvu funkciju? Znaci bukvalno pisa po Zeljki Cvijanovic... Moze mu se kad je Mega Baja... Samo tu i moze biti Mega Baja, tu u tzv. RS...
E jest lik dosadan,Boze sacuvaj.
hebali te rusi genocidni
Jos jedno ministarsko mjesto za SDA ili MAP potpisati i ide ministarstvo,ovako mislis sa Covicem udariti po Bosni jer tad kad bi Bakir potpisao imali bi dvije trecine i sve bi odlucivali. Sad ponovo Beograd kod Vucica na savjete, a on ce dobiti od Erdoana upute.
Nije odavno plak'o kod Putina. Čisto me iznenadilo koliko je vremena prošlo.
KAD VIDIM OVE SRBE STVARNO SMO MI ZA NJIH EUROPLJANI KOJI SU TO KRKANI BRATE MALO JE REĆ
Ćuj el bake i el dodo komerc neće da suradzuju,,pa jeli to neka zahenacija
Učitelju, učitelju, Bakir prepisuje. Jednom hinja, vječno hinja.
prije 0s Sto mu nisi rekao da pogleda tvoje izjave o karadjicu i mladicu, samo neka ukuca na YouTubeu izjave Dodika o karadžicu i mladicu i sve ce mu biti jasno ko je milojko
Covic nije vlast vise koliko se sjecam
Zasto Sefik Dzaferovic ne najavi najvecu smotru ARBIH ili na ovom obiljezavanju ARBIH zasto nisu pozvali preko 5 hiljada vojnika minimalno da se pokaze otpor RS-u i da vide da smo spremni na sve. Ali njima je sad najveca briga kako odabrati sebi pozicije.
Treba vrsiti pritisak na Valentina Inzka koji je izgleda ruski igrac!! Protest!!
Mrki međed sere, sibirskom se prisralo.... Jajajajajajaja