Incident u Čelincu
200

Dodik se pravdao novinarima: Nisam ni pipnuo Draška Stanivukovića

FENA
Foto: FENA
Foto: FENA
Predsjednik Republike Srpske (RS)Milorad Dodik negirao je danas tvrdnje da je udario kandidata PDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Draška Stanivukovića.

Dodik tvrdi da je opozicija željela da iscenira napad, a da je laž da je fizički nasrnuo na Stanivukovića.

"Instruisali su i poslali djecu da donesu kamenje i ometu skup u Čelincu", rekao je Dodik na vanrednoj konferenciji za novinare u Čelincu, gdje je danas položio kamen temeljac za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji.

Napad je, tvrdi, izmislila opozicija, a on nema namjeru da se izvinjava, "jer nije ni pipnuo Stanivukovića, koji nema nijednu povredu".

Tvrdi da se neki nalaze u policiji, jer su "imali kamenje".

"I Stanivuković je imao kamen u ruci. Prišao je mjestu gdje stoje štićene osobe, a niko njega nije udario", rekao je entitetski predsjednik dodajući da to mogu da potvrde mnoge osobe.

Kandidat PDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Draško Stanivuković tvrdi da su ga danas u Čelincu fizički napali predsjednik RS-a Milorad Dodik i njegovo obezbjeđenje.

Stanivuković je rekao novinarima da se sve dogodilo kada je došao da izvede performans, u vrijeme dok su zvaničnici RS-a polagali kamen temeljac za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji.