{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


FOTO
/
Dodik pokazao privrženost sportu i sportistima BiH

S
Sarajevo-x.com
24.2.2012. u 10:12
0
66
Dodik pokazao privrženost sportu i sportistima BiH
0
Dodik pokazao privrženost sportu i sportistima BiH
Dodik sa članovima OK BiH
Predsjednik bh. entiteta Republike Srpske, Milorad Dodik, sklon negiranju zajedničkih institucija i svega što je vezano za Bosnu i Hercegovinu kao državu, je podržao rad Olimpijskog komiteta BiH.
Dodik je jučer primio delegaciju Olimpijskog komiteta BiH predvođenu predsjednikom Izetom Rađom i potpredsjednicima Sinišom Kisećem i Marijanom Kvesićem.

Predsjednik OK BiH je upoznao predsjednika Republike Srpske o odličnom i kontinuiranom radu krovne sportske institucije države Bosne i Hercegovine, projektima i planovima za budućnost.

U saopćenju za javnost OK BiH, kao da su pomalo iznenađeni, navode da je Dodik, u izuzetno prijatnoj atmosferi i razgovoru, iskazao nedvojbenu zainteresovanost i privrženost sportu i sportistima BiH te podržao i pohvalio rad Olimpijskog komiteta BiH.


"Iskazao je svoje oduševljenje Projektom kandidature Sarajeva i Istočnog Sarajeva za EYOF 2017. godine, koji bezrezervno podržava i podržavat će u budućnosti. Na kraju je dodao da mu nije jasno kako Olimpijski komitet, kao krovna sportska intitucija koja predstavlja primjer progresa, zajedničkog rada i vizije na nivou Bosne i Hercegovine, nije budžetski korisnik, te da će se lično založiti da ta greška bude ispravljena", saopćeno je iz Olimpijskog komiteta BiH.

Jasno je da ovakve izjave ohrabruju, ali ne možemo da se ne pitamo da li je ovo isti onaj Dodik koji za reprezentaciju BiH navija samo kada igra protiv Turske.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: