{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dodik: Osjećam se bezbjedno, ali neću ići u Sarajevo

F
20.12.2006. u 14:10
0
0
Dodik: Osjećam se bezbjedno, ali neću ići u Sarajevo
0
Dodik: Osjećam se bezbjedno, ali neću ići u Sarajevo
Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjoj Luci da se osjeća potpuno bezbjednim, radi svoj posao nesmetano, a da ima namjeru da izbjegne odlaske u Sarajevo jer je u informacijama o navodnoj pripremi atentata na njega, taj grad označen kao mjesto mogućeg takvog događaja.
"Dok god se ta situacija sa stanovišta bezbjednosnih i drugih službi ne raščisti neću ići za Sarajevo", kazao je Dodik u izjavi novinarima.

On je kazao da je informaciju o pripremanju atentata na njega, dobio krajem prošle sedmice, ali da je trebalo prvo, kako je naveo, da se sve to vidi, pa tek onda saopći javnosti, ali da sada imamo sutuaciju kakvu imamo.

Dodik je dodao da se već duže pojavljuju takve informacije koje očegledno ne treba neozbiljno shvatiti i razumjeti.

"Ja koji nisam baš sklon nekoj posebnoj bezbjednosnoj disciplini, apsolutno razumijem da upornost u plasiranju takvih informacija ili čak mogući elementi koji su tu i postojali, govore o nekim ljudima koji o tome razmišljaju", kazao je entitetski premijer i dodao da zbog toga i on i njegovi saradnici "onda o tome moraju više da razmišljaju".

Dodik smatra i da predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić i poslanik u crnogorskom parlamentu Svetozar Marović nemaju veze s pripremom atentata na njega, ponovivši da to što se njihova imena navode u "povjerljivoj" informaciji o pripremi atentata na njega su "konstrukcije".

"Znam Krivokapića i Marovića lično i u potpunosti mi je tako nešto apsurdno i nemoguće", kazao je entitetski premijer.

On je odbio da komentira jutrošnju izjavu potpredsjednika SNSD-a Krstana Simića po kojoj najveća bojazan za njegovu bezbjednost dolazi od islamskog radikalizma.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: