Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejtonski sporazum je najveća greška u mlađoj historiji BIH. Da je rat trajao 15 dana više nego što jeste, naša divna Republika Bosna i Hercegovina bi bila čista od neprijatelja. ALI, tu je bio Richard Holbrook koji je zajedno sa saradnicima zaustavio vojno-odbrambenu ofanzivu i kasnije žalio što je to uradio. Džaba kad nas je zeznuo.. SANA 95 NEDOVRŠENA POBJEDA
Holbrook vam sad ne valja, a kada je obarao srpske avione i bombardovao osiromasenim uranijumom onda je bio dobar...Samo glupi snjooka ne zna da je rat bio gotov davno prije 95.godine, tj.znalo se kako ce izgledati ovaj region. To da li bi Banja Luka, mozda bi...a mozda i ne bi jer su pristizala pojacanja. U svakom slucaju, vi sami, bez vojske Hrvatske ne bi zauzeli ni neku karaulu a kamoli grad
5. i 7. Korpus ARBiH nakon spajanja 1995. godine pojačanim vojnim operacijama su prije nego što je HV stigao uspjeli osloboditi par bosanskih gradova - Bosanski Petrovac, Ključ, Sanski Most, Kupres,... Ofanziva na Banja Luku je zaustavljena iz razloga što je smatrano da bi nastao val od preko 300 hiljada izbjeglica ka teritoriji srbije. O operaciji Sana 95 ima više na internetu te svjedočenja obe strane.
preesjedniče, ajd jedi govna!
Ne, oni nisu racunali da ce srpska biti neukinuta
Aparthejd je nestao kraj onakve sile, a ne ti mali četniče, da misliš da ćeš opstati? Pitanje je hoćeš li ti umrijeti u BiH ili negdje u egzilu. Ili u bosanskom kazamatu.
Akobogda ti i takvi tkz politicari ( preplaceni do bola u drzavi koju MRZE) ce uskoro u POLITICKU HISTORIJU!!!! jer ionako ne sluzis nicemu, osim sto siris MRZNJU u BIH!
E kopile cetnicko tices nestati i svi ustasko c etnicki zlocinci,a , BOSNA CE OPSTATI DOK ZIVI NARAOD MUSLIMANSKI U BOSNI,KAO I ONI STO VOLE SVOJU ZEMLJU BOSNU BEZ OBZIRA NA RELIGJU.VRATICEMO MI VAMA ZA POCINJENI GENOCID,HRANIMO I UCIMO MUSLIMANSKI NARASTAJ DA UNISTIMO SRBSKU KOPILAD I ZLOCINCE.TEGBIR
Najveći neprijatelj Bosne i Hercegovine je na žalost i sramotu međunarodnih organizacija na čelu ove države...Ne razumijem medije koji ove njegove nebuloze prenose...Svi koji ovdje ne osjećaju pripadnos neka idu tamo gdje će se osjećati tako!
Hahaha kralj si predsjedavajuci pravo
Napušiš se Karine dodiče ...
U pravu je ko kuća, naivno je to rekao. Aliji su nudili kapitulaciju i Sarajevo ali generali nisu bili za to. Mislim da Alija nije isto bio za to ali ginuo je narod. Pa su napravili entitete misleći da će se Bosna sama raspasti. Ali ne zna Amić da je Bosanac tvrdoglav i neda pa makar...
Pa povucite ga prvi pi3da vam materina lajava… da vidimo koliko je Bosna odrziva
Predsjednika i ghovana.
Poslušaj ovog borca za srpsku stvar. Malo prizno genocid pa sad malo nije. Malo bi išao u NATO pa malo ne bi. Čovjek voli pare,vlast i moć. Zaboli njega i zasvoj i za druge narode. Poslušajte ga kad nije bio u vlasti. To je zato što su ljudi koji su ostali u BiH ko zlatne ribice, znaju dobro plivat, a pamte jako slabo.
ex YU(čitaj srboslavija) je samo par vijekova mlađa od BiH, ali otkud će to znati sljedbenik mitomanskog plemena ??😂😂😂😂😂 Srbi u svojoj glupoj oholosti stalno dokazuju primitivizam, neznanje, nepoštovanje prema svim i svakom a najviše štete upravo Srbima koji nose haški pečat za vjeke vjekova!!
Nisu ni Četnici računali da ćemo se odbraniti i preživjeti i eto živimo. Nisu računali da su zamalo izgubili Banjaluku i eto spasiše ih Evropljani i Ameri. Svašta se nešto nije računalo ali Bosna će živjeti a i mi u njoj.
Džaba sve, BiH zauvijek srboslavija u potoku😂🤣🤣🤣
BIT CE RATA JEBAT CEMO VAM.MAJKU CIM PRIJE!!