Do kraja sezone leda: Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu

Do kraja sezone leda: Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu
80
E. Lj.
31.10.2019. u 11:16
0
komentara
80

dijeljenja
Do kraja sezone leda: Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu
Klizačko koturaljski klub Olimp i klub sportova na ledu Unity organiziraju školu klizanja za sve uzraste, koja se održava od oktobra do kraja sezone leda u narednoj godini.
Treninzi se održavaju na klizalištu HK Vukovi pored sarajevske Zetre u dva termina i to četvrtkom od 18.30 do 19.30 te nedjeljom od 14.15 do 15.15 sati."Pozivamo sve zainteresirane koji žele naučiti klizati i trenirati umjetničko klizanje da se prijave i uče od najboljih. Jedan ciklus škole klizanje traje mjesec dana i čini ukupno osam termina. Iskusni certificirani instruktori rade po programu 'Learn to skate' uz igru i zabavu na ledu, a obezbijedili smo i određeni broj klizaljki. Broj mjesta je ograničen", kažu organizatori škole klizanja.Svi zainteresirani i roditelji zainteresirane djece više informacija mogu dobiti na oficijelnim stranicama klubova Olimp i Unity te pozivom na brojeve telefona 061/923-735 (Olimp) ili 062/902-440 (UNITY).

Za djecu do sedam godina koja žele trenirati umjetničko klizanje upis mogu izvršiti nakon što završe jedan ciklus škole klizanja na ledu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.