U dva termina
80

Do kraja sezone leda: Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu

E. Lj.
Klizačko koturaljski klub Olimp i klub sportova na ledu Unity organiziraju školu klizanja za sve uzraste, koja se održava od oktobra do kraja sezone leda u narednoj godini.

Treninzi se održavaju na klizalištu HK Vukovi pored sarajevske Zetre u dva termina i to četvrtkom od 18.30 do 19.30 te nedjeljom od 14.15 do 15.15 sati.

"Pozivamo sve zainteresirane koji žele naučiti klizati i trenirati umjetničko klizanje da se prijave i uče od najboljih. Jedan ciklus škole klizanje traje mjesec dana i čini ukupno osam termina. Iskusni certificirani instruktori rade po programu 'Learn to skate' uz igru i zabavu na ledu, a obezbijedili smo i određeni broj klizaljki. Broj mjesta je ograničen", kažu organizatori škole klizanja.

Svi zainteresirani i roditelji zainteresirane djece više informacija mogu dobiti na oficijelnim stranicama klubova Olimp i Unity te pozivom na brojeve telefona 061/923-735 (Olimp) ili 062/902-440 (UNITY).

Za djecu do sedam godina koja žele trenirati umjetničko klizanje upis mogu izvršiti nakon što završe jedan ciklus škole klizanja na ledu.