{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


DNK testovi će utvrditi da li je beba klonirana

31.12.2002. u 01:23
0
0
DNK testovi će utvrditi da li je beba klonirana
0
DNK testovi će utvrditi da li je beba klonirana
Nezavisni DNK testovi će biti sprovedeni na navodno prvoj kloniranoj bebi kako bi se utvrdila tačnost tvrdnje da je beba pravi genetski duplikat. Brigitte Boisselier, direktorica Clonaida, kaže da će rezultati biti poznato krajem ove ili početkom sljedeće sedmice. Klonirana djevojčica, koja je dobila ime Eve, će otputovati u SAD zajedno sa svojom majkom, gdje će se obaviti DNK testiranje.
Clonaid kaže da postoji lista na kojoj 2000 ljudi čeka na mogućnost kloniranja njih samih ili voljenih osoba i da su za to spremni platiti 200 hiljada dolara.

Osnivač Claude Vorilhon, bivši francuski novinar i vođa religijske sekte Raelianaca, kaže da je ultimativni cilj "kreiranje vječnog života putem kloniranja". On je Miami Heraldu rekao da se nada da će za 25 godina razviti tehnologiju koja će omogućiti stvaranje odraslog klona za samo nekoliko sati. Mozak klonirane osobe će primati informacije putem uploadovanja iz mozga druge osobe. Gospodin Vorilhon još kaže da ga je alien posjetio 1956. godine i otkrio mu da su vanzemaljci stvorili sav život na Zemlji pomoću genetičkog inžinjeringa.

clonaid.com

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: