Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigje nije pisalo da republika srbska krajina more nestat pa je nestala preko noci
Srbija preko Londona i obveznica uplatila 300 miliona eura Dodiku za otcijepljenje! Sta je sljedece, ulazak srbijanske vojske u BiH? Ako to urade, treba ih upoziriti, Srbijanci, bolje da vas ne zarobljavamo. Za vas Zenevska konvencija ne vrijedi u Bosni!
NONE papers vs KESH :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
JUGOSLAVIJA JE BILA UNIJA SUVERENIH I NEZAVISNIH DRZAVA KOJE SU PRIJE JUGOSLAVIJE POSTOJALE I +1000 GODINA (RECIMO BIH). POREDITI NJU SA BOSNOM, DJOKICU, HOCES TI SLATI SVOG SINA U RAT DA SE BORI ZA PUSTOS KOJU POKUSAVATE UKRASTI BOSNJANIMA?
Je li se to ortdoksni vlasi pripremaju za novi rat? 300 miliona eura preko Londona iz Srbije, ovo mora da se pripremaju za rat/otcijepljenje.
Opet bi vlasi rasturali Bosnu? Bojim se da ce se sljedeci put sranje morati platiti najvecom cijenom! Necemo mi svakih 50 godina iznova praviti drzavu jer su nam Turci naselili divlje odmetnike u drzavu. Ili se civilizirajte, ili ce te platiti najvecu cijenu!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ljudi Dodik je od tzv. MZ dobio zeleno svjetlo da provede "mirnu tranziciju" te da se definitivno getoizira i palestinizira najzapadniji muslimanski entitet u Evropi. Pa vidite da je Non-paper još u oktobru bio pred njemačkim čelnicima. Dok nama sat cijepanja otkucava mi bošnjački glupsoni smo se ovdje godinu dana klali oko nakih respiratora. Bakir nas je debelo zavalio pouzdajući se u MZ.
Zar u ustavu Yuge nije stajalo da svaka republika ima pravo na samoopredjeljenje, uključujući i pravo na otcjepljenje. 🤔 Nevjerovatno kako pojedinci uvijek tjeraju vodu na svoj mlin onako kako im odgovara, bez obzira što ni jedan valjan argument ni činjenicu nemaju i što im je spika mnogo manje uvjerljiva i od Andersenovih bajki.
Pokušali silom i nisu uspjeli, a sad pokušavaju milom. Pa nije niko siso vesla đoki. Moljakajte ali ništa od toga. Nećemo ni gasiti šumsku jer će se sama ugasiti
A ko tebi dade da budes politicar majko mila ti osnove politike, od ustava pa na dalje neznas. Kakav cirkusant!!!!
A ja mislio on ima neko SVOJE mišljenje ovaj put, za razliku od onog do sad. Al jest šipak, opet on otvara usta, a Dodik govori!
Nije tačno Đokiću. U ustavu SFRJ je pisalo da narodi imaju pravo samoopredjeljenja do odcjepljenja. Po Dejtonskom ustavu jasno piše da ENTITETI NEMAJU ta prava.
Da narodi, a onda je bilo odvajanje po republikama, sto je bilo u suprotnosti sa Ustavom. U principu je trebalo napraviti kompromis i etnicko razdvajanje koliko je to moguce. Time bi smo zavrsili sve 90ih, a sad ne bi ni pomisljali na neke sukobe.
Vlasino lojava, ovaj put bi zavrsili na traktorijadi za Sumadiju
Pa kret*ni tipa tebe su unistili Jugoslaviju
Danas piše da RS postoji. Sutra i ne mora.
Dajte guslaru rakije neka gusla i dalje .. papak
Nije problem evo ovako čemo...Neka se nemiješa ni Srbija ni Hrvatska neka Nato pošalje snage na granicu Bosne i da nadgledaju da niko nemože uč ni izač i da se pobijemo...Evo mi smo Bosnjaci za jel Može Srbi...Pristajete li..Pa ako nas pobijedite nek sve bude Srbija...Jel Pošteno samo nek se niko nemiješa...
Srbi nece rat, sta je vise vama Bosnjacima, nije bilo dosta u zadnjem ratu.
pa što se onda mirno ne razdužismo?
Ko dozvoljava ovom govnetu da mu je ime Serbiantrollmaster...Klixe kako ovo dopuste ukinite mu ovo ime skroz...
Pa ok nije pisalo, ali znamo da nije bio ni miran razlaz.Čisto da znate šta da očekujete
Krkan primitivac je upravu treba svoj gunj guber gusle i gangu pokupiti i nazad na Karpate odakle su dosli