Košarkaš odahnuo
57

Djevojka pronašla novčanik i vratila ga Nihadu Đedoviću

Piše: A. Dž.
Samo dva sata nakon što je portal Klix.ba objavio vijest da je bh. reprezentativac Nihad Đedović izgubio novčanik sa dokumentima i uputio apel poštenom pronalazaču da se javi našem košarkašu, Đedović je dobio natrag svoje lične stvari.

Iako često pomislimo da među nama više nema poštenih i čestitih ljudi, ovo je još jedan dokaz da istinske ljudske vrijednosti nisu iščezle. Kako nam je rekao Đedović novčanik je pronašla djevojka po imenu Elvira, i to na Vrelu Bosne. Podsjetimo, naš košarkaš je novčanik izgubio u sarajevskom naselju Dobrinja.

"Ne znam kako je uopće završio tamo, ali to nije ni važno. Elvira ga je pronašla dok je šetala Vrelom Bosne. Želim joj se zahvaliti jer mi je pronalazak novčanika bio jako bitan zbog španskih dokumenata koje ovdje ne mogu izvaditi", kazao je Đedović za Klix.ba.

Dodaje da će Elvira dobiti obećanu nagradu, a osim toga bit će Nihadov specijalni gost 2. septembra u Skenderiji kada košarkaška reprezentacija BiH igra revanš susret sa Holandijom.

I to nije sve, Nihad je Elviri obećao i da će joj se odužiti dobrim igrama za reprezentaciju, a prva utakmica je na rasporedu 30. augusta sa Latvijom.