Blagdanska čarolija
54

Djeda mrazovi na motociklima prodefilirali Mostarom i darivali najmlađe građane

G. Š.
(Foto: G. Š./Klix.ba)
Djeda mrazovi na motorima danas u su prodefilirali gradskim ulicama Mostara i obogatili blagdanske sadrže toga grada, te razveselili mališana kad su se pojavili na svojim dvotočkašima i iz vreća omiljenog blagdanskog lika dijelili poklone prisutnima.

Mnogi su ovaj događaj na početku gradske šetnice na Rondou ocijenili pravom senzacijom, a druženje s Djeda mrazovima na motorima su brojni posjetioci ovjekovječili za trajna sjećanja.

Član organizacionog odbora Marko Knježević za naš portal kaže kako su u ovoj događaju sjedinjeni svi motoristički klubovi s područja Mostara i okolice i da su došli s ciljem da razvesele sve mališane.

"Ovaj događaj nas okuplja zvanično već treću godinu za redom iako to neslužbeno seže već duži niz godina. Skupljamo se da bi razveselili mališane i samim time poboljšali sliku grada Mostara i pokazali da bajkeri nisu opasni, nego ljudi dobrog srca koji su uvijek spremni da pomognu svojim sugrađanima i da na svoj način unesu veselje među sve stanovnike grada", kazao nam je Knježević.

Ističe kako je cilj ovog događaja da predstave grad u nekom boljem svjetlu i zajedništvu, koje je pokretač i njihovih brojnih aktivnosti, među kojima je kreiranje ove zanimljive priče za božićne i novogodišnje blagdane.

"Tu nema nacija, nema vjere, ovdje su svi klubovi iz Mostara i okolice s jednim ciljem, da razvesele djecu ovoga grada i pošalju ljepšu sliku Mostara, te pokažu da je ovaj grad živ, da živi i da se nešto događa" kazao je Knježević za Klix.ba.

Da su u tome uspjeli najbolje je pokazalo njihovo današnje druženje s građanima kao i pažnja koju su provukli na ulicama najvećeg hercegovačkog grada.

Defile Djeda mrazova na motornim dvotočkašima izazvao je oduševljenje brojnih građana i prolaznika, koji su ih susreli od Rondoa, preko Bulevara, Titove Ulice, Musale, Cetra dva, mostarske Avenije do Rondoa, gdje je održano druženje s građanima i fotografiranje za trajna sjećanja.

Ovo je jedan u nizu blagdanskih događaja u Mostaru, koji kroz manifestaciju Adventa u najveći hercegovački grad donosi tokom decembarske manifestacije brojne sadržaje i okuplja sve generacija građana i njihovih gostiju u posebnom blagdanskom ambijentu.