{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Djecu moramo naučiti da u životu donose odluke, ali kako?

S
12.4.2011. u 10:51
0
0
Djecu moramo naučiti da u životu donose odluke, ali kako?
0
Postupnost i kontinuitet u učestvovanju i donošenju odluka djeci pomaže da razviju svjesnost o tome šta znači biti u prilici učestvovati u donošenju odluka i kasnije snositi odgovornost za svoje postupke. U ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" saznajte na koji način dijete možete naučiti da donosi odluke, te da za svoje odluke preuzme odgovornost.


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno-obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: