Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači uspjeli ste pronaći među hiljadama migranata čak troje djece. Svaka čast.
opet Soros propaganda, da bi Bosnjaci predali svoj komad zemlje tudjim narodima - pametno
Amine, sine, golmane... Da ti nesto ciko kaze. NEMA rata u Iranu tako da ne vidim razloga da tako pateticno kakis, izmisljeni djecace.
Djecu treba integrisati i upisati u školu, a ove starije - izdati im radne dozvole i zaposliti svugdje gdje treba radnika.
Mi koji se zovemo Bošnjacima moramo konačno promijeniti stav prema našim bošnjačkim kvazi političarima. Ako ama baš ništa ne mogu i ne čine da nas zaštite od bilo čega, koji će nam hurac. Bolje će nas Dodik braniti! Osim lažnog patriotizma, ti uhljupi lopovski ništa nemaju!
Naša djeca isto sanjaju velike snove. Ali, koliko uopšte ima djece u ovoj migrantskoj invaziji. Ja na sve strane vidim muškarce od 20 do 30 godina! Zato, mrsh autoru ovog teksta!
Nipošto ne nasjedati na ovu providnu propagandu! Ali, po svemu što vidim već smo izgubili bitku i moguće je da će kod nas Bošnjaka naseliti koju stotinu hiljada neidentifikovanih, nelegalnih i nezakonitih uljeza. To je invazija sa katastrofalnim posljedicama.
Ovoga iz Irana bih odmah uhapsio i deportovao.
Volio bih da su svi migranti u redu,da ne kradu i ubijaju,najlakse je sve staviti u istu kosaru,ali kad cuje da mi je komsija uzeo migranta i pomogao mu a on mu silovao i ubio dijete to je vec katastrofa,nisu svi isti ali hajde znaj
@bosnavazda Nazalost svake sedmice te iznenade vijesti o kriminalu a sve migranti,mi smo govorili cecenci nasa braca,ma to su najveci kriminalci i brutalni,kakva braca,to samo ovi iz sda lupaju,kao i sirijci,ljudi nas mrze
Steta sto ih nece docekati XAXAXXA
rahmetli Steve Jobs je dijete sirijskog imigranta,nema tu nista cudno!