{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dita ugostila studente Tehnološkog fakulteta u Tuzli

S
21.11.2007. u 14:09
0
0
Dita ugostila studente Tehnološkog fakulteta u Tuzli
0
Dita ugostila studente Tehnološkog fakulteta u Tuzli
Danas su studenti Tehnološkog fakulteta Tuzla upriličili već tradicionalnu posjetu Industriji deterdženata Dita Tuzla s ciljem obezbjeđivanja praktičnog iskustva te boljeg upoznavanja sa načinom proizvodnje i radom ove kompanije.
Domaćin današnje posjete bio je Ditin stručni tim koji je studente upoznao sa metodama pripremanja, proizvodnje i pakovanja deterdženata za higijenu i čišćenje. Tokom obilaska pogona, studentima su prezentirana dosadašnja dostignuća u razvoju Industrije, a imali su i jedinstvenu priliku da iz prve ruke saznaju sve što ih je zanimalo vezano za cjelokupan proces proizvodnje sredstava za čišćenje i higijenu.

I studenti i Ditin stručni tim složili su se da je sticanje praktičnog iskustva za studente veoma značajno, s obzirom da je proizvodnja budućnost svake države, a da studenti, kao bitan segment svakog društva, trebaju imati priliku da se upoznaju sa raznim poslovnim djelatnostima kako bi mogli donijeti ispravnu odluku o svojoj budućoj profesiji.

Nakon obilaska fabrike, predstavnici Dite su studentima uručili značajne poklon pakete te se druženje studenata i stručnjaka nastavilo u ugodnoj atmosferi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: