|

Dita obradovala i one najmlađe

Dita obradovala i one najmlađe
0
S
Sarajevo-x.com
27.12.2007. u 11:35
0
komentara
0

dijeljenja
Dita obradovala i one najmlađe
Industrija deterdženata Dita Tuzla odlučila je i ove godine svoje uposlenike i njihove mališane obradovati prigodnim zabavnim programom povodom novogodišnjih praznika.
Svi prisutni mogli su uživati u ugodnoj atmosferi i bogatoj zabavi za koju se pobrinuo domaćin, koji je i ovaj put za djecu zaposlenih pripremio posebno iznenađenje. Oni najmlađi podijelili su svoje veselje i radost sa popularnim tuzlanskim glumcima, koji su svojim izvanrednim performansom "Deda Mraz u svijetu bajki“ izmamili osmjehe na dječjim licima.

Nakon izvanredne predstave za najmlađe, druženje je nastavljeno uz igru i poslastice, a kako i priliči novogodišnjoj zabavi za djecu, glavna atrakcija bio je Deda Mraz sa brojnim novogodišnjim paketićima, naglašavaju iz Dite.

"Kao i svake godine, uspjeh Dite dijelimo i sa onim najmlađima. Deda Mraz i ostali zabavljači napravili su odličnu atmosferu, a naši mališani su vidno uživali u raznolikom programu igrajući se sa svojim vršnjacima. Uz čari svih zimskih praznika ali i izvrsne rezultate poslovanja Dite tokom 2007. godine, razloga za veselje bilo je u izobilju, čemu su sretna dječja lica svakako u mnogome doprinijela“, izjavila je ovom prilikom Irma Berbić, glasnogovornica DITA Tuzla.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.