BiH
6

Disneyjeva enciklopedija "Moj svijet" na kioscima u BiH

Klix.ba
Tropik i Egmont predstavljaju novu kolekciju enciklopedija za djecu. Nova serija knjiga nosi naziv "Moj svijet" i sastoji od dvanaest bogato ilustriranih knjiga.
Edukativne i zabavne, odgovorit će na brojna pitanja o životinjama, biljkama, ljudskom tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!

Prva knjiga "Životinje sjevera" pokušava da odgonetne na pitanja: Koje životinje vladaju sjeverom. Koja je životinja najbrža, a koja najopasnija? Sjeverna polulopta je dom mnogim divljim životinjama, od velikih medvjeda i losova, pa sve do sićušnih miševa i leminga. Čitanje ove knjige bit će prava pustolovina!

Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu. Prva knjiga "Životinje sjevera" u prodaji je od 6. marta 2015. po promotivnoj cijeni od 3,90 KM, dok ćete ostale moći da kupite po cijeni od 7,90 KM.

Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17 sati, ili poručite putem web stranice www.tropik.ba.