BiH
228

Disney junaci u sarajevskom vrtiću Kids Land

U sklopu dječije nedjelje koja će se u Predškolskoj ustanovi Kids Land održati u periodu od 16. do 20.01.2017. godine, danas je u prostorijama vrtića održan maskenbal pod nazivom Disney junaci u Kids Landu.

Šareni svijet mašte obojio je sve prostorije, a djeca su se veoma ozbiljno posvetila izboru maski za današnji dan. Tako u moru Elsi, Spidermana, Darth Vadera tu su i neke prelijepe Morske sirene, Gusari, Djeda Mrazovi. Dječija lica ne mogu sakriti oduševljenje kada ugledaju svoje drugare, kao i svoje učiteljice u predivnim bajkovitim kostimima.

Šarena povorka malih vitezova, gusara, kapetana brodova, nindža kornjača, princeza i raznih Disney junaka prošetala je vrtićem, a maskenbalu je više od stotinjak mališana dječijeg vrtića "Kids Land" dalo svoj pečat povodom obilježavanja dječije nedjelje.

"Mališani su sa oduševljenjem prihvatili maskenbal, a roditelji su se maksimalno potrudili da ih obuku u što ljepše i originalnije kostime. Od samog početka priprema kod djece je bilo prisutno veliko uzbuđenje i svi su jedva čekali da iz svojih domova krenu u vrtić u kostimima omiljenih televizijskih i junaka iz slikovnica", izjavila je Anela Rondić portparol PU Kids Land Sarajevo.

U sklopu Dječije nedjelje u Kids Landu će se održati razne kreativne radionice za djecu i roditelje, a u petak će biti organizovana posjeta SARTR-u gdje će mališani gledati predstavu BO–BO i ZU prvi dan u vrtiću.