{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Direktor ICITAP programa za BiH uručio donaciju za potrebe Granične policije BiH

F
30.11.2007. u 17:45
0
0
Direktor ICITAP programa za BiH uručio donaciju za potrebe Granične policije BiH
0
Direktor ICITAP programa za BiH uručio donaciju za potrebe Granične policije BiH
Direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić, u prisustvu načelnika Terenskog ureda za aerodrome Fadila Jaganjca, pomoćnika načelnika TU-a za aerodrome Petra Kovačevića, te komandira JGP Aerodrom Sarajevo Enesa Obralije, primio je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo direktora ICITAP programa za BiH Jamesa Tillmana, saopćeno je iz Granične policije BiH.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
U duhu dobre dosadašnje saradnje i iskazane izuzetne zainteresiranosti za rad i što kvalitetniju opremljenost Granične policije BiH, Tillman je direktoru Dumančiću uručio donaciju koja se sastoji od tri ručna metal detektora i dva računara.

Ta donacija omogućit će efikasniji način vršenja KDZ kontrole putnika i ručnog prtljaga. Time će biti povećana ukupna sigurnost putnika koji putuju preko graničnog prijelaza Aerodrom Sarajevo, avio-kompanija, te drugih subjekata na ovom graničnom prijelazu.

Tillman je kazao da će pomoć ICITAP-a Graničnoj policiji BiH u narednoj godini biti nastavljena u još većem obimu.

Direktor Dumančić zahvalio je Tillmanu za posjetu i uručenu opremu i kazao da izuzetno cijeni dosadašnju potporu ICITAP-a koji je kroz različite donacije ukupne vrijednosti 1.820,101,18 KM značajno doprinio kvalitetnijem i uspješnijem obavljanju poslova iz nadležnosti Granične policije BiH. On je dodao da u svemu prepoznaje i cijeni izuzetan osobni angažman Tillmana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: