|

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela treba još službenika

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela treba još službenika
41
S
SRNA
24.7.2019. u 16:16
19
komentara
41

dijeljenja
Direkcija za koordinaciju policijskih tijela treba još službenika Foto: N. G./Klix.ba
Rukovodstvo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH upoznalo je danas članove Nezavisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH o problemu nedostatka policijskih službenika.
Iz Parlamentarne skupštine BiH saopšteno je da je rukovodstvo Direkcije upoznalo članove Nezavisnog odbora i o donošenju nove Odluke o licima, objektima i vrijednosnim pošiljkama koje se štite, o Zakonu o policijskim službenicima, kao i o dobroj saradnji sa drugim policijskim agencijama u BiH.

Rukovodstvo Direkcije upoznalo je članove Nezavisnog odbora i o svojim aktivnostima u proteklom periodu, kao što su obezbjeđenje Olimpijskog festivala za mlade, Godišnje skupštine Evropske banke za obnovu i razvoj, obilježavanja godišnjice u Srebrenici i dolaska turskog predsjednika Erdogana u Sarajevo.

Članovi Nezavisnog odbora Ilma Mehić Jusufbašić, Mate Miletić i Ljubomir Kuravica posjetili su Direkciju i tom prilikom razgovarali sa njenim direktorom Mirsadom Vilić i njegovim zamjenicima Ivicom Bošnjakom i Rankom Vukovićem.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...