{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Diplomirao 500. arhitekta

S
18.11.2009. u 15:35
0
0
Diplomirao 500. arhitekta
0
Diplomirao 500. arhitekta
Na Arhitektonsko-građevinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci danas je diplomski rad odbranio 500-ti student arhitekture.
Student Radana Turjačanin diplomirala je na temi ''Revitalizacija objekta sa stilskim i ambijetalnim karakteristikama u procesu kreiranja gradske scene – analiza i revitalizacija graditeljske cjeline u ulici Mladena Stojanovića u Gradišci''.

U saopštenju za javnost Univerziteta u Banjaluci navodi se da su u komisiji za odbranu petstotog diplomskog rada na odsjeku arhitekture bili dekan Arhitektonsko-građevinskog fakulteta Milenko Stanković i profesori Nađa Kurtović-Folić i Siniša Vidaković.

Arhitektonsko-građevinski fakultet Univerziteta u Banjaluci osnovan je 1996. godine i do sada je studijske programe arhitekture, građevine i geodezije na ovom falkultetu pohađalo više od 2.000 studenata.

Fakultet trenutno ima ima 16 stalno zaposlenih profesora, 11 viših asistenata, 22 asistenta, dva stručna saradnika i jednog lektora, te 32 gostujuća profesoora, 18 saradnika iz prakse, 14 nenastavnog osoblja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: