{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Diplomirao 500. arhitekta

S
18.11.2009. u 15:35
0
0
Diplomirao 500. arhitekta
0
Diplomirao 500. arhitekta
Na Arhitektonsko-građevinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci danas je diplomski rad odbranio 500-ti student arhitekture.
Student Radana Turjačanin diplomirala je na temi ''Revitalizacija objekta sa stilskim i ambijetalnim karakteristikama u procesu kreiranja gradske scene – analiza i revitalizacija graditeljske cjeline u ulici Mladena Stojanovića u Gradišci''.

U saopštenju za javnost Univerziteta u Banjaluci navodi se da su u komisiji za odbranu petstotog diplomskog rada na odsjeku arhitekture bili dekan Arhitektonsko-građevinskog fakulteta Milenko Stanković i profesori Nađa Kurtović-Folić i Siniša Vidaković.

Arhitektonsko-građevinski fakultet Univerziteta u Banjaluci osnovan je 1996. godine i do sada je studijske programe arhitekture, građevine i geodezije na ovom falkultetu pohađalo više od 2.000 studenata.

Fakultet trenutno ima ima 16 stalno zaposlenih profesora, 11 viših asistenata, 22 asistenta, dva stručna saradnika i jednog lektora, te 32 gostujuća profesoora, 18 saradnika iz prakse, 14 nenastavnog osoblja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: