{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


DF: Kandidat za potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda Milan Dunović

2.2.2015. u 13:11
166
20
DF: Kandidat za potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda Milan Dunović
166
DF: Kandidat za potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda Milan Dunović
Tokom današnjih obavljenih konsultacija sa SDP BiH dogovoreno je da kandidat kojem će ove dvije stranke dati potpise podrške za kandidaturu za potpredsjednika Federacije BiH iz reda srpskog naroda bude Milan Dunović, saopšteno je iz Demokratske fronte.
Milan Dunović je diplomirani inžinjer saobraćaja i komunikacija, rođen u Sarajevu 1974. godine. Zaposlen je u preduzeću "BH Pošta“, na mjestu direktora službe za međunarodni poštanski promet. Kao član Vijeća za ekonomska prava Političke akademije Demokratske fronte, radio je na izradi ekonomskog programa "Vizija 14-22“.

"Slobodan Šoja, čija je kandidatura bila ranije objavljena u javnosti, osoba je koju će Demokratska fronta kao nestranačku ličnost bezrezervno podržati kod kandidiranja za obavljanje važnih državnih funkcija koje stranci budu na raspolaganju. Nastavit ćemo djelovati u skladu s principom da važne položaje u našem društvu ne trebaju zauzimati isključivo članovi stranaka, već i izrazito referentne osobe koje nisu stranački opredijeljene", navodi se u saopštenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: