Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
februar 2015....
A DA LI NEKO MORA SNOSITI ODGOVORNOST ŠTO TVOJ BAHATI VOZAČ NA SRED CESTE, MIMO SVIH PROPISA, ZAUSTVLJA AUTOMOBIL PA KAO MANGALIJA IZLAZI IZ NJEGA I PRILAZI VOZILU IZA SEBE, ZAHTJEVA DA VOZAČ OTVORI PROZOR I PRIJETI MU ONAKO SOČNO JALIJAŠKI, BAŠ KAO I SVAKI DRUGI RAZBOJNIK. OBEĆAVA ČVRSTO DA ĆE DOTIČNI ČOVJEK DRUGI PUT DOBITI BATINE. KO KOME OVDJE VIŠE GLUMI. POGLEDAJMO SEBE I OKO SEBE.
Odgovornost u ne demokratskim društvima niko ne snosi ali sankcije snose građani, i sada će tako biti.
Naši političari se uvijek slažu u jednom: Tom Nekom treba yebati majku...
Samo iznose svoje mišljenje, osuđuju itd već decenijama ali zar je to njihova funkcija? Zar ne treba da učine nešto po ovom pitanju? Ma goni ih sve u neku stvar, više mi je presipanja pun curac pravo da ti kažem i nije mi jasno kako ovo uspijeva da se održi ovako dugo, pljačka naroda i države u svakom pogledu.
MORA SNOSITI SDP KOJI JE DAO SRBIMA SVA MJESTA SUDIJA, ON POTPISUJE NALOG.
Suti denise dogovorit ce zlaja/niksic da te Dodik opet smjeni
uvijek imam utisak da se on loži na pandurevićku, a ni njoj nije svejednoo
Hahahahahah Ares mislis ko beton medju nogama?
http://www.e-novine.com/thumbnail.php?file=photo/region/BiH/licnosti/pandurevic_aleksandra/aleksandra_pandurovic02_u_400250585.jpg&size=article_large&scale_by=width
tako je denise....sud bih mora raditi po diktatu bosnjaka...kakav je to sud kad hapsi bosnjake?...popisam se na taj sud :)
Miran avlijaneru!
Sta bolan lupas ko maksim po diviziji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)