Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je 11 000 neka DF kupi još 100 po toj cijeni.
Nema gorih lopova, kriminalaca, halase, nepotista i reketasa od SDP/NS/NiP clanova i funkcionera, jer ovo je resor GRAS koji je pripao u raspodjeli plijena toj SDP=srpskoj dobrovoljackoj partiji i oni su ukrali Milion i 220.000 KM na ovoj lopovskoj i kriminalnoj nabavci neispravnih i veoma starih trolejbusa. Ti novci su im bili potrebni da popune finansijske dubioze koje SDP ima jos od proslih izbora. Nema gore bagre, lopova,reketasa i nepotista od SDP bllenntovaa.
SDA DF I SBB ce do Oktobra nastojati medijskim lincom preko svojih nepismenih i potkupljenih medija i nepismenih novinara tipa Avdo Avdic, Senad Avdic, Zurnal, Slobodna Bosna Avaz Faktor Saff Hayat TVSA pokusati sto vise ocrniti Vladu NS NIP SDP I NL ali ljudi izdrzite i uvjek nek vam je na umu njihova transparentnost za razliku od ovih cafira i muljatora i njihovih SENDVIC BOTINA koji su se nakotili po KLIXU
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ispade da je trolejbus ista cjena kao Golf 5.
@bosnjo1 to ti je DF cjenovik u njih je sve jefino ko i OBRAZ
@bosnjo1 Proguglaj malo cijene pa ces se uvjeriti da ovaj trolejbus jeste cijene golfa 5
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eki to trola 10 milja odo kupit jednu da imam za okokuce
Ko su ovi što sada pametuju.Nikad ništa njihov klub u Skupštini KS nije konkretno iznio,doduše jest onaj "zalizani" nešto čitao što mu je neko unaprijed napisao.Bili u vladi i zajedno učestvovali u donošenju odluka i ,ako je ovo istina,zašto tada nisu reagirali,a ne sada da iznose neke gluposti.Pa njihov neprepoznatljivi šef kaže da ga kanton ne interesuje.
Pa kupite ih vi po 11.000 KM kad ste tako pametni. Sad će novi ministar privrede, poznatiji kao "3 banjalučke paprike", izmisliti novi način gradskog prevoza. Ako nas takav stručnjak ne izvadi, neće niko.
A brzinom svjetlosti zatvorite covjeka zbog 3m drva.
MAAA HAJTE MOOOLIM VAS, MI SE SAMO ZEZAMO...ZNAMO MI DA NE MOZE ZA 11 000 DA SE NABAVI TOLIKO VOZILO, TO MI ONAKO DA LOZIMO RAJU. MAAA HAJTE MOIM VAS.... :D
FALI NULA U 11.000. DAKLE 110.000 KM.
U vrijeme kada je ugovorena kupovina trolejbusa "časna" stranka DF je bila dio Vlade Kantona Sarajevo. O čemu sada govore?
U svakom slicaju je jeftiniji od trafike, koja se umjesto 200000, mogla bi kostala max 5000... montirate jako prljavo rad vlade, iza koje se nesto moze vidjeti... ovi preuzeli vladu, a ne znaju ni koga ce imenovati na pozicije... toliko...
eno na piku trolejbus za 15 maraka.
Klošari lažljivi iz DFa
Željko propadaš, sad ližite damu gospodarima iz ulice Mehmeda Spahe dok možete još
za 10.000 jedva kupiš dobar polovan auto. ima li tu ikakvih transportnih troškova il trolejbusi lete sami.
Prave narod ovcama kriminalci jedni...
Ako je ovaj na slici 5.500 €ura uzeo bi i ja jedno 3-4 komada.
Bolje jedna trafika nego 22 trole