{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Demokratska fronta kroz druženje s građanima objašnjava svoj program i ciljeve

F
22.9.2013. u 13:46
0
74
Demokratska fronta kroz druženje s građanima objašnjava svoj program i ciljeve
0
Općinski odbor Demokratske fronte BH Novo Sarajevo organizirao je danas promociju Demokratske fronte BH na Vilsonovom šetalištu (pored mosta Ars Aevi).
Tokom predstavljanja građani imaju priliku saznati više o stranci, programu i ciljevima, kao i aktivnostima Općinskog odbora DF Novo Sarajevo.

"Organizirali smo i radionice za građane kako bi se u jednoj opuštenoj atmosferi a kroz druženje svih bolje upoznali", kazao je Feni predsjednik privremenog Općinskog odbora Demokratske fronte BH Novo Sarajevo Mario Vukasović.

"Demokratska fronta ide naprijed. Demokratska fronta pruža mnogo prilika mladim ljudima i ponosni smo na to posebno jer mi iz Demokratske fronte čvrsto vjerujemo da je krajnje vrijeme za nove ljude i novu politiku", dodao je Vukasović.

Naglasio je kako je danas podijeljeno i oko 100 pristupnica.

Dodao je da svi zainteresirani za upoznavanje sa ciljevima i programima stranke mogu danas doći na Vilsonovo šetalište do 16.00 sati a ukoliko zainteresiranost bude veća i ukoliko posluže vremenske prilike bit će i duže.

Općinski odbor Demokratske fronte BH Novo Sarajevo dobit će i nove prostrije.

Otvaranje općinskih prostorija u Novom Sarajevo na Trgu Heroja 24a bit će upriličeno 6. oktobra.

"To su prostorije koje će biti otvorene za građanstvo. Rado ćemo ustupati prostor mladima i omladinskim organizacijama koji imaju potrebu za prostorom. Organizirat ćemo besplatne kurseve jezika i druge zanimljive sadržaje, izložbe umjetnika", kazao je Vukasović.

Na promociji su prisutni članovi Predsjedništva, Kantonalnog odbora kao i članovi općinskih organizacija Demokratske fronte BH.

Na promociji su, između ostalog, prisutni i član Predsjedništva DF Damir Marjanović, potpredsjednica Hanka Vajzović, generalni sekretar Sifet Podžić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: