Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak uzalud sve kampanje ( četvrti april , dan mina Zeneva) redovna mjesčna primanja ( EU još financira) odgovornih u BiH za deminiranje ... plus donacije... jedino onih koji izlaze na minska polja ( radnici/demineri) se izlazu opasnosti za sitne novce...
Čitam članak i ne kontam: Je li "Počelo deminiranje minskog polja..." i gdje je riječ o tome u tekstu ili je ovo jedan afirmativni članak za FUCZ, pa još jednom pričamo o poslu koji je završen i već jednom je izvještavano o njemu i imamo akcija FUCZ-a u podnaslovu i riječ deminiranje u naslovu vijesti? Majdi Kovač spomenik, a ne plaketu, kad može ovo sranje da vrti u krug ireciklira a da ne povrati...
Ispravljen naslov... Samo je reciklaža :)
Više mina divljač neutralisala nego ova vlast.
Strasno zanimljivo,cuj izvadili dijelove Eksplodirane mine.Izvadit cu je i ja,sta je problem
" izvršeno je deminiranje pristupnog puta do ostataka eksplodirane mine, tačnije dna koje je ostalo nakon njenog aktiviranja i koji su predati policiji." - jbg. procitaj Gadan posao da gadniji ne moze biti.
Par istina o covjeku cije su ovce izginule.. 1. Covjek je ovce gonio na ispašu u tuđa imanja 2. Prošle godine i njega i njegovog brata je pretukao komsija jer su mu ovce uništile ogromne zasade povrca 3. Svjesno je utjerao ovce u minsko polje, iako je ono bilo propisno oznaceno 4. Covjek ima ogromno stado ovaca, tako da mu ovaj manjak od 20 komada, nece ništa znaciti ( 200+ komada ima) 5. Clan je SDA stranke..
đesi Šerlok Holms Skipovački
Bitno je samo da se planski radi, a kako vidim plan je da se čeka da neko nastrada pa da se onda ustane s kauča i ode na teren.