Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih novoizabranih od strane trojke ti si mi dosad najveće razočarenje iako ne znam ni što sam išta od tebe očekivao. Plus još onakva bahatost na press konferenciji od strane tebe i Suljagića vam je šamara. Umjesto da kažete jesmo ljudi pogriješili smo probat ćemo nešto popraviti vi nešto tersate i raspravljate. I ti mi neki vjernik
Vijernik*
NiPovac brani jos jednog DIFovca. Ovi sa DIFa rade sve osim za sto su se skolovali. Onaj ministar, onaj vodja masonske loze, ovaj iz Brckog lafo novinar, glavni DIFovac ministar vanjskih poslova... Sekta, pa hajd...
je*o mater ovaj preko slike ima frekvenciju hemoroida
"Ali u skladu s odgovornošću moraju imati senzibilitet za teme koje također zadiru u živote drugih ljudi." ALI........ ALI..... ALI....... Ovo ali je najveći problem. Kad neko u neku rečenicu doda ali, ustvari traži OPRAVDANJE za učinjeno djelo! To i secesionisti rade. Da bio je zločin, ali..... Nema ALI, ne smije biti ali.
Pogledajte samo seoske lokalne tv tu vam svaki dan ispiru mozak lokalni šerifi i stanacki politicari.Novinari trčkaraju oko njih kao nekakve sluge.
Treba se uvijek sjetiti da je ovaj Delic prosle godine potrosio 8 miliona KM na EXPO Dubai, gdje je proveo 15 dana sa Konakovicem, Fortom, Niksicem, njihovim familijama, rodbinom, ljubavnicama itd. Kad se vratio izjavio je da ce se to visestruko isplatiti i vratiti. Pa kad ce vise ta isplata Delicu? Ti si jedan obican kriminalni hostapler.
I oni sto prijavljuju nasilje moraju imati slobodu a ne kao u Pazaricu da prijetite tuzbama ako se prvo tebi ne javi.Nisi ti ni tuzilac ni sudija nego ministar koji zivi od nasih para
Licemjeru ti sada reagiraš bojiš se da ti Tužilaštvo KS ne pokrene istragu zbog verbalnog napada izderavanja na novinarku Aljezeere Balkans u Pazariću. Ženu koja ti je rekla istinu.Kada tad ćeš završiti u zatvoru.
Druze, kad si vec novinar malo prosetaj do teretane i nemoj da ti je tesko imati prsten na svakom prstu sa zanimljivim ostrim uzorcima. Isto tako razmisli malo o onim koznim narukvicama sa metalnim siljcima. Ne nosi se to samo da budes cool, nego za zlu ne trebalo.
Da slazemo se , ali pola novinara su lazovi i pisu da naprave bolju pricu , ne snose ogovornost ze laz i klevetu . Napise sto mu se pise, neko drugi trpi pritisak za gram popularnosti . Novinar moze da ti unisti zivot,, jer imam pristup mediskom prostru, a nas narod neuk .
Bitno je da si imo pres i usliko se, I sad traži krivca u SDA
Momak extra radi s obzirom na kakav je narod i politicka situacija, to SDA skottovima smeta, vide opasnost, zato ga ovako i pljuju...samo jos jace Delicu
Sta je ono u modi sad ..aha, da vlast organizuje proteste protiv vlasti pa eto treba okupljanje jedno...ahahah
Jel ovaj naucio za sta je nadležan već?
primjer..2 skole pod jednim krovom,niko ne smije progovorit..veliki je strah medju narodom ako bi se odupro nacionalnim strankama,ostali bi bez mogucnosti za zaposljavanje itd. a vlast bi za protestante rekla da su i protiv religije
Ne opravdavam nasilje, siledžije treba poslati tamo gdje im je mjesto. Ipak mislim da obični čovjek koji nema priluku da dođe do mikrofona i ne smije prijaviti zlo koje mu se desilo jer nema povjerenje u naše nazovi ga Pravosuđe, često uzima stvar u svoje ruke.