Bogat program
5

Decembar u Sunnylandu: Otvaranje "Tylol Hot" klizališta, nagrade, takmičenja i mađioničari

Decembar počinje otvaranjem velikog klizališta, a nastavlja se uz magični program sa likovima iz animiranog filma "Frozen". Osim čarobnog početka mjeseca, Sunnyland je za posjetitelje spremio raznolik program u kojem će uživati sve generacije a posebno najmlađi.

Prvog decembra posjetite "Tylol Hot" klizalište u Sunnylandu koje se zvanično otvara u 14 sati. Za sve klizače i klizačice Tylol Hot je obezbjedio besplatno klizanje cijeli dan, a Sunnyland ekipa je za najmlađe pripremila magični program uz Anu, Elsu i Olafa.

Fotografija: Sunnyland
Fotografija: Sunnyland

Ukoliko ne stignete posjetiti Trebević prvog dana u decembru, drugi dan će vas u Sunnylandu sačekati Dormeovi topli zagrljaji, takmičenje i magični perfomans mađioničara. Osim toga, vaša djeca će moći uživati uz Nutribullet napitke i DJ-a za djecu i odrasle.

Fotografija: Sunnyland
Fotografija: Sunnyland

Ne propustite događaj "All you can eat: Pizza ring" koji će se održati četvrtog i 18. decembra. Već petog decembra možete posjetiti restoran i uživati u romantičnoj večeri za dvoje za samo 35KM.

Fotografija: Sunnyland
Fotografija: Sunnyland

Svakog petka uživajte u 50 posto jeftinijoj pizzi, a desetog decembra povedite svoje najmlađe i uživajte u dječijem danu.

  1. decembra provedite večer uz najukusnije hamburgere i program "Mrki Burger" a samo dva dana kasnije, 15. decembra toplinu pronađite u Dormeo toplim zagrljajima koji također uključuju vožnju poznatim Alpine Costerom.

Na samo pet minuta od centra vas očekuje odlična zabava, besplatan parking i mnoštvo iznenađenja.