"Nastavit će se..."
268

Davor Dragičević počeo objavljivati snimke za koje tvrdi da su dokaz da je David ubijen

Piše: M. N.
Davor Dragičević odavno tvrdi kako ima dokaze da je njegov sin David ubijen, a sinoć je počeo objavljivati određene snimke na Facebook grupi Pravda za Davida.

Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo "Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastavit će se...". Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

Također, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s videonadzora Raiffeisen banke u Banjoj Luci koji policija nije htjela izuzeti.

O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio kako posjeduje snimak s Raiffeisen Banke gdje je snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

"Na snimku sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije Dacia Duster i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova", stoji u prvom Bokijevom postu.

Dragičević je ovom objavom htio dokazati kako zaista posjeduje sporne snimke za koje je rekao da će izazvati haos u BiH.