Poruka prkosa
573

Davor Dragičević odgovorio Miloradu Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti

Klix.ba
Davor Dragičević u video poruci objavljenom na Facebooku odgovorio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku koji je tokom svog obraćanja na SNSD-ovom skupu u Bileći Dragičeviću i članovima grupe "Pravda za Davida" poručio kako od 8. oktobra više neće biti na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Davora Dragičević je na ovo odgovorio da "oca djeteta kojeg su silovali i ubili, nećeš odavde nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra".

"Sklonit ću ja vas sve i tebe i Lukača, zločince i ubice. Samo hajte naprijed! Šta čekate 8.? Ja sam spreman i ja vas čekam. Vi se naoružajte s čim god hoćete, a mene i Grupu 'Pravde za Davida' nećete skloniti. Dobit ćeš ovaj moj otoman I krevet. Trebat ćete, siguran budi, zločince i ubico, a trebat će i tvojoj djeci. To ti otac ubijenog Davida Dragičevića kaže i tebi i tvojim zločincima", rekao je Davor Dragičević.

Inače, Dodik je na spomenutom skupu rekao "čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti".

"Kažite mu da se prestane zavati da se ja ne bih zavao s njim. Kaže: 'jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjoj Luci kao nešto uradi'. Šta će on uradit'? Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmog više neće biti ondje", poručio je Dodik na skupu u Bileći.