{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Davor Dragičević odgovorio Miloradu Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti

24.9.2018. u 17:48
573
125
Davor Dragičević odgovorio Miloradu Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti
573
Davor Dragičević odgovorio Miloradu Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti
Davor Dragičević u video poruci objavljenom na Facebooku odgovorio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku koji je tokom svog obraćanja na SNSD-ovom skupu u Bileći Dragičeviću i članovima grupe "Pravda za Davida" poručio kako od 8. oktobra više neće biti na Trgu Krajine u Banjoj Luci.
Davora Dragičević je na ovo odgovorio da "oca djeteta kojeg su silovali i ubili, nećeš odavde nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra".

"Sklonit ću ja vas sve i tebe i Lukača, zločince i ubice. Samo hajte naprijed! Šta čekate 8.? Ja sam spreman i ja vas čekam. Vi se naoružajte s čim god hoćete, a mene i Grupu 'Pravde za Davida' nećete skloniti. Dobit ćeš ovaj moj otoman I krevet. Trebat ćete, siguran budi, zločince i ubico, a trebat će i tvojoj djeci. To ti otac ubijenog Davida Dragičevića kaže i tebi i tvojim zločincima", rekao je Davor Dragičević.Inače, Dodik je na spomenutom skupu rekao "čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti".

"Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bih za****vao s njim. Kaže: 'jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjoj Luci kao nešto uradi'. Šta će on uradit'? Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmog više neće biti ondje", poručio je Dodik na skupu u Bileći.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: