{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Davor Dragičević: Neće biti izbora u oktobru ukoliko se ne riješi ubistvo mog sina

F
20.6.2018. u 12:47
213
99
Davor Dragičević: Neće biti izbora u oktobru ukoliko se ne riješi ubistvo mog sina
213
Davor Dragičević: Neće biti izbora u oktobru ukoliko se ne riješi ubistvo mog sina
Davor Dragičević (Screenshot)
Davor Dragičević i dalje tvrdi da neće biti oktobarskih izbora, ukoliko se do oktobra ne razriješi, kako tvrdi, ubistvo njegovo sina Davida.
"Izbora neće biti, poslije oktobra neće biti ničega, a svi političari neka vide šta će. Svima je sve jasno ko su saučesnici i ubice u predmetu teško ubistvo Davida Dragičevića. To je RS i svi koji iza nje stoje", ustvrdio je on.

Razočaran je što je izvještaj Anketnog odbora u vezi s slučajem stradanja njegovog sina tek 23 tačka dnevnog reda sjednice entitetskog parlamenta.

"Izgleda je u RS sve preče od ubistva mog djeteta", ustvrdio je on ističući da se ne boji za svoj život i da želi pravdu i za to će ići do kraja.

Iako već drugi dan dolazi ispred zgrade parlamenta RS-a u vrijeme zasjedanja, niko od poslanika nije se s njim sastao.

"Ne treba me niko primati. Imam svoj put, oni svoj", dodao je Dragičević, koji je i danas u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka predao krivične prijave zbog, kako smatra, ubistva njegovog sina.

Optužuje policiju i tužilaštvo da to prikrivaju. Vrh policije RS-a je protiv Dragičevića podnio tužbe za klevetu, a on je tužilaštvu dostavio više od dvije hiljade prijava u kojima se navodi da je David Dragičević, koji je nestao 18. marta, a pronađen 24. marta, ubijen.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: