{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dani otvorenih vrata Centra za poslovnu edukaciju u Sarajevu i Tuzli

1.11.2013. u 11:27
10
0
Dani otvorenih vrata Centra za poslovnu edukaciju u Sarajevu i Tuzli
10
Dani otvorenih vrata Centra za poslovnu edukaciju u Sarajevu i Tuzli
Centar za poslovnu edukaciju organizuje Dane otvorenih vrata u Sarajevu i Tuzli, u petak i subotu 1. i 2. novembar.
Svi posjetioci će imati priliku pogledati kratke prezentacije predavača o kursevima engleskog i njemačkog jezika, poslovne informatike, grafičkog i web dizajna, te AutoCAD-a, kao i razgledati moderno opremljene prostore za učenje, upoznati se s načinom izvođenja nastave i dostupnom literaturom. Domaćini Dana otvorenih vrata su predavači i polaznici, koji će posjetiocima iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o pohađanju nastave u Centru za poslovnu edukaciju.

Besplatno testiranjeSvi posjetiocima je omogućeno besplatno testiranje iz engleskog i njemačkog jezika (petak u 17:30 i 19:30, subota u 12:30 i 14:30 sati), kako bi utvrdili nivo poznavanja u skladu s Evropskim referentnim okvirom za poznavanje jezika CEFR (A1, A2, B1, B2, C1, C2). Osoblje CPE će one koji se odluče testirati savjetovati u odabiru najpogodnijeg kursa koji pruža mogućnosti nove poslovne karijere ili napredovanja na postojećem poslu, s obzirom da je svaki uspješno završeni kurs u Centru za poslovnu edukaciju moguće upisati u radnu knjižicu.

Popust od 10%Posjetiocima je omogućen upis kurseva uz popust od 10 % za sve prijave u vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata.

Poklon kursPo jedan sretni posjetilac Dana otvorenih vrata u Tuzli i Sarajevu na poklon će dobiti besplatan kurs po svom izboru. Imena dobitnika će biti izvučena iz ukupnog broj posjetilaca koji će upisati svoje prisustvo.

Program Dana otvorenih vrata – petak, 01.11. (17:00-21:00) i subota 02.11. (12:00-14:00 sati)

Informacije o kursevima i certifikatima
Informacije o testiranju za domaće i međunarodne certifikate (TOEFL, OSD, Xpert)
Informacije o upisu ceritifikata u radnu knjižicu
Besplatno testiranje iz oblasti engleskog jezika
Besplatno testiranje iz oblasti njemačkog jezika

Prostorije Centra za poslovnu edukaciju se nalaze u ulici Muhameda Kantardžića 3 (zgrada Svjetlosti) u Sarajevu i na Trgu slobode 16 (BIT centar) u Tuzli. Detaljnije informacije su dostupne na www.cpe.ba ili 033/260-505 i 035/245-222.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: