{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas sjednica Vijeća ministara BiH

F
13.3.2008. u 08:07
0
0
Danas sjednica Vijeća ministara BiH
0
Danas sjednica Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas u Sarajevu trebalo da razmatra Nacrt zakona o javnim cestama, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju depozita u bankama BiH te Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave BiH.
Predviđeno je i razmatranje Prijedloga odluke o ukidanju Odluke o privremenoj obustavi primjene nulte carinske stope po Sporazumu o slobodnoj trgovini između BiH i Republike Hrvatske na određene proizvode porijeklom iz Republike Hrvatske te Prijedloga odluke o ukidanju Odluke o privremenoj obustavi primjene nulte carinske stope po Sporazumu o slobodnoj trgovini između BiH i Srbije i Crne Gore na određene proizvode iz Srbije i Crne Gore.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o postupku izdavanja i načinu postupanja s obveznicama Bosne i Hercegovine koje se izdaju radi izmirenja obaveza po osnovu računa stare devizne štednje, kao i Informacija o problematici implementacije Zakona o izmirenju obaveza na osnovu računa stare devizne štednje u kontekstu novonastale situacije nakon usvajanja Zakona iz oblasti stare devizne štednje u Republici Srpskoj.

Vijeće ministara bi, između ostalog, trebalo da razmatra Informaciju o trenutnom stanju sigurnosti u BiH, kao i Informacija o stanju sigurnosti za 2007. godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: