{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas sjednica Vijeća ministara BiH

F
14.5.2007. u 09:27
0
0
Danas sjednica Vijeća ministara BiH
0
Danas sjednica Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na današnjoj sjednici u Sarajevu trebalo da razmatra Prijedlog zakona o besplatnoj pravnoj pomoći u građanskim stvarima, te Nacrt okvirnog zakona o srednjem stručnom obrazovanju i obuci u Bosni i Hercegovini.
Na dnevnom redu su i Prijedlog sporazuma između Evropske unije i BiH o readmisiji osoba koje borave bez dozvola, sa Izvještajem o obavljenim pregovorima, kao i Prijedlog sporazuma između Evropske unije i BiH o olakšicama kod izdavanja viza, sa Izvještajem o obavljenim pregovorima.

Vijeće ministara bi trebalo razmatrati i Informaciju o stanju sigurnosti u BiH za 2006. godinu, kao i Informaciju o aktivnostima u vezi popisa stanovništva u BiH u 2006. godini.

Planirano je razmatranje Izvještaja o radu Komisije za državnu imovinu, utvrđivanje i raspodjelu državne imovine, određivanje prava i obaveza BiH, entiteta i Brčko Distrikta BiH u upravljanju državnom imovinom do 12.12.2006.

Ministri bi trebali razmatrati i Informaciju o realizaciji ugovorenih aktivnosti na izgradnji kompleksa Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, kao i Izvještaj predstavnika OSCE-a za slobodu medija o stanju slobode medija u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: