{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH

F
25.7.2012. u 07:58
0
0
Danas sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH
0
Danas sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH
U Sarajevu će danas biti održana sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH).
Na predloženom dnevnom redu je Zahtjev Vijeća ministara BiH za razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o finansiranju institucija BiH po hitnom postupku kao i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sukobu interesa u institucijama vlasti BiH (drugo čitanje ) čiji su predlagači delegati Borjana Krišto i Dragutin Rodić.

Delegati će odlučiti i o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih stranaka (prvo čitanje) čiji su predlagači delegati Borjana Krišto, Halid Genjac i Dragutin Rodić.

Dnevni red obuhvatit će i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu (prvo čitanje) čiji je predlagač Vijeće ministara BiH.

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave BiH (prvo čitanje) koji je također preložilo Vijeće ministara BiH kao i Informacija o radu Tužilaštva BiH i Izvještaj o radu Pravobranilaštva BiH za period od 1. januara do 31. decembra 2011.

Sjednica počinje u 11 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: