{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas o zakonima koje je nametnuo Valentin Inzko

S
24.9.2009. u 06:39
0
1
Danas o zakonima koje je nametnuo Valentin Inzko
0
Danas o zakonima koje je nametnuo Valentin Inzko
Vlada Republike Srpske danas će na sjednici razmatrati Informaciju o zakonima koje je nametnuo visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, a koji se odnose na elektroenergetski sistem RS i BiH.
Na dnevnom redu su i tri prijedloga zakona i to o regulisanju cijena, o izmjenama i dopunama Zakona o posredovanju u osiguranju i o izmjenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, najavljeno je iz Sekretarijata Vlade RS.

Vlada bi danas trebalo da razmatra i informacije o trenutnom stanju na realizaciji koncesionog Ugovora sa kompanijom "Štrabag", o realizaciji Strategije za razvoj porodice u RS za period 2009. - 2014. godine, o realizaciji projekta "Stambeno zbrinjavanje porodica sa petoro i više djece u RS", te informacije o realizaciji strategije sporta u RS od 2008. do 2012. godine, za period od 1. januara do 1. oktobra ove godine.

Na 142. redovnoj sjednici trebalo bi da budu razmatrane i informacije o provođenju omladinske politike RS (2006.-2010.), za period od 1.oktobra 2008. do 1. septembra ove godine, o aktivnostima na izradi aranžmana za himnu RS "Moja Republika", o preuzetoj količini pšenice, za podijeljeno regresirano mineralno đubrivo i o efektima dodjele sredstava za uspostavljanje sistema kvaliteta za 2008. godinu.

Na dnevnom redu su i Informacija o aktivnostima Omladinskog trening centra RS, Izvještaj o izvršenju Proizvodno-finansijskog plana JPŠ "Šume RS" AD Sokolac za prošlu godinu, te Prijedlog plana investicionih ulaganja JPŠ "Šume RS" AD Sokolac za ovu godinu.

Vlada bi trebalo da razmatra i Prijedlog odluke o korišćenju sredstava sa računa posebnih namjena, u iznosu od 30.000.000 KM, Fondu za razvoj i zapošljavanje RS AD Banjaluka, te Prijedlog rješenja o davanju saglasnosti na Aneks Ugovora za Robnu kuću "Boska" AD Banjaluka, sa Prijedlogom aneksa ugovora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: