{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas o zakonima koje je nametnuo Valentin Inzko

S
24.9.2009. u 06:39
0
1
Danas o zakonima koje je nametnuo Valentin Inzko
0
Danas o zakonima koje je nametnuo Valentin Inzko
Vlada Republike Srpske danas će na sjednici razmatrati Informaciju o zakonima koje je nametnuo visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, a koji se odnose na elektroenergetski sistem RS i BiH.
Na dnevnom redu su i tri prijedloga zakona i to o regulisanju cijena, o izmjenama i dopunama Zakona o posredovanju u osiguranju i o izmjenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, najavljeno je iz Sekretarijata Vlade RS.

Vlada bi danas trebalo da razmatra i informacije o trenutnom stanju na realizaciji koncesionog Ugovora sa kompanijom "Štrabag", o realizaciji Strategije za razvoj porodice u RS za period 2009. - 2014. godine, o realizaciji projekta "Stambeno zbrinjavanje porodica sa petoro i više djece u RS", te informacije o realizaciji strategije sporta u RS od 2008. do 2012. godine, za period od 1. januara do 1. oktobra ove godine.

Na 142. redovnoj sjednici trebalo bi da budu razmatrane i informacije o provođenju omladinske politike RS (2006.-2010.), za period od 1.oktobra 2008. do 1. septembra ove godine, o aktivnostima na izradi aranžmana za himnu RS "Moja Republika", o preuzetoj količini pšenice, za podijeljeno regresirano mineralno đubrivo i o efektima dodjele sredstava za uspostavljanje sistema kvaliteta za 2008. godinu.

Na dnevnom redu su i Informacija o aktivnostima Omladinskog trening centra RS, Izvještaj o izvršenju Proizvodno-finansijskog plana JPŠ "Šume RS" AD Sokolac za prošlu godinu, te Prijedlog plana investicionih ulaganja JPŠ "Šume RS" AD Sokolac za ovu godinu.

Vlada bi trebalo da razmatra i Prijedlog odluke o korišćenju sredstava sa računa posebnih namjena, u iznosu od 30.000.000 KM, Fondu za razvoj i zapošljavanje RS AD Banjaluka, te Prijedlog rješenja o davanju saglasnosti na Aneks Ugovora za Robnu kuću "Boska" AD Banjaluka, sa Prijedlogom aneksa ugovora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: